Cheluțu al lui Dorin Popa trece la următorul nivel. Ce au în comun el și Kim Kardashian

Cheluțu al lui Dorin Popa trece la următorul nivel. Ce au în comun el și Kim Kardashian
Cheluțu a trecut oficial la următorul nivel. Intră pe o listă scurtă a celebrităților care au lansat asa ceva. Dorian Popa a dezvăluit tot pe Instagram.

Cheluțu e cel mai cunoscut patruped din România, a bătut de departe orice alt animal de companie de vedetă, în notorietate. A lansat o melodie, e răsfățat maxim și extrem de iubit de către Dorian Popa. Și pentru că nu era suficient, Dorian Popa a anunțat pe Instagram o veste extraordinară pentru toții fanii micuțului frenchie. Cheluțu trece la următorul nivel, acolo unde este, printre alții și Kim Kardashian. 

Buldogul francez nu a avut o viață pe roze tot timpul. El a fost adoptat de la un adăpost de animale de Dorian Popa, unde acesta l-a găsit demn de milă. „Avea o blană îmbâcsită și când puneai mâna pe el și îl mângâiai, mâna ți se încărca cu sebum. Avea și nițel sânge, când l-am adoptat eu, pentru că din cauza mâncării variate, evident că organismul a făcut reacții adverse, ficatul era mărit. (…)”, spunea Dorian Popa anul trecut. Acesta l-a luat și l-a transformat în răsfățatul iubit de o țară întreagă pe care îl știu toți astăzi. 

Cheluțu trece la următorul nivel, alături de Kim Kardashian. Va lansa joc pe telefon 

În urmă cu puțin timp, Dorian Popa a dezvăluit pe Instagram o surpriză pentru fani. A lucrat de ceva timp la un joc al cărui personaj principal este chiar Cheluțu. Conform anunțului, jocul va fi disponibil atât pe Android, cât și pe IOS. Cât despre grafică, Dorian a dat și câteva imagini în premieră. 

Dorian a mai dezvăluit că va exista și varianta internațională, care se cheamă „Frenchie de Swimmer”. În țară aplicația poartă numele „Înoată Cheluțu”. Din pozele împărtășite se mai poate observa că Dorian apare și el în grafică, dar și că vor exista o serie de concursuri pentru jucători. Dorian Popa nu a anunțat încă o dată sigură pentru lansare, însă a spus că jocul va fi disponibil „curând”. 

Foto: Instagram

Sfaturi de la dermatologi care vă pot ajuta să diminuați problemele cu porii lărgiți