Aventurile lui Codin Maticiuc în Africa. Întâlnirea cu bivolii

Aventurile lui Codin Maticiuc în Africa. Întâlnirea cu bivolii
Codin Maticiuc a plecat în Africa alături de familie. Acolo s-a întâlnit cu bivolii și a avut parte de senzații tari.

Codin Maticiuc este în Africa zilele acestea, alături de familie. Vedeta a povestit pe Instagram despre întâlnirea de gradul zero cu bivolii, dar și alte peripetii. Acesta își ține la curent urmăritorii de pe Instagram cu toate peripețiile prin care trece pe continentul african. 

Codin Maticiuc Africa bivolii

Ieri, omul de afaceri le-a povestit internauților ultima pățanie din vacanța africană, care l-a speriat destul de tare. Acesta a mărturisit că a tras o sperietură serioasă. 

Codin Maticiuc s-a întâlnit cu bivolii în Africa 

Maticiuc a mărturisit că a avut o întâlnire cu o turmă de bivoli periculoși, care au început să alerge spre el. ”Seara când am plecat de la restaurant spre cabană unul din butleri (n.r. valet) m-a însoțit cu lanterna: – Sir, sir, is buffalo (n.r. bivol) here!… Cel puțin 20 erau pe pajiștea dintre cabanele de cazare. Negrii în întunericul beznă abia se zăreau de la lanternă. Doar ochii le sticleau în noapte reflectând fasciculul lanternei. Am iuțit pasul și am intrat la mine în cabană. Am mai pus doi butuci în șemineu și mi-am luat lanterna din dotare. Am ieșit pe prispă să mă mai uit la ei, gata însă să mă refugiez oricând în casă”, a povestit bărbatul pe Instagram. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)

Omul de afaceri a spus că nu a scăpat de bivoli nici noaptea când a vrut să se culce. Acesta s-a trezit cu animalele  la ușă, însă problema s-a rezolvat rapid.

”La un moment dat cum mă uitam eu la iei, un grup de șase au luat-o la galop spre mine, am închis ușa și m-am culcat. Exact înainte să adorm, am auzit ceva la ușă. Tare dar nu îngrozitor de tare, părea că cineva forțează ușa încuiată ca să pătrundă înăuntru. Am sărit din pat. Am luat vătraiul de la șemineu și am rămas în liniște să ascult ce se petrece. I-am scris manageriței care a spus ca trimite imediat paza. La vreo șase minute am auzit un răget sau muget (nu mi-am dat seama) care paradoxal m-a mai liniștit. Oricând preferăm animal decât om”, și-a încheiat Codin Maticiuc povestea.  

Exclusiv. Bianca Drăgușanu trăiește pe picior mare. Și mai și adaugă la el, din când în când

Recomandarile noastre