Exclusiv. Bianca Drăgușanu trăiește pe picior mare. Și mai și adaugă la el, din când în când

Exclusiv. Bianca Drăgușanu trăiește pe picior mare. Și mai și adaugă la el, din când în când
Bianca Drăgușanu trăiește pe picior mare. Și nu îi este suficient, pentru că diva mai și adaugă la el, atunci când editează pozele. Iată dovada!

De Bianca Drăgușanu s-au scris multe. Iar lista bărbaților cărora le-a frânt inimile este și ea considerabilă. Diva apare mereu impecabilă în fotografiile de pe rețelele sociale, care sunt atent selectate. Ce-i drept, fosta lui Bodi se și îngrijește și merge constant la sala de sport, ceea ce este un plus. 

Bianca Drăgușanu trăiește pe picior mare / Surse foto: Instagram

Păr blond, picioare lungi și forme care fac ravagii, toate acestea Bianca le știe bine și le etalează nestingherită cu fiecare ocazie. Recent, diva a fost plecată în Maldive, acolo unde s-a răsfățat ca o regină. Mai mult decât atat, blondina și-a bucurat și fanii cu o mulțime de imagini de pe plajele luxoase sau din apa cristalină, unde aceasta apărea mereu în costum de baie. 

Bianca Drăgușanu trăiește pe picior mare. Din când în când îl și editează 

Bianca Drăgușanu trăiește pe picior mare

Într-o imagine din ultima vacanță luxoasă în Maldive, diva autohtonă apare în costum de baie pe o bicicletă. Aceasta arată, ca de obicei, extrem de sexi, însă un detaliu a ieșit în evidență. Se știe din 2012 că fosta lui Bodi poartă 41-42 la picior. Astfel, Bianca Drăgușanu trăieste pe picior mare și la propriu, nu numai la figurat. 

În poza urcată pe rețelele de socializare însă, se vede ca laba piciorului Biancăi a suferit o transformare. Nu știm dacă e de vină unghiul pozei sau aplicația cu care a editat imaginea, însă în mod cert piciorul divei este mai lung decât în alte imagini apărute de-a lungul timpului. 

Face mii de euro săptămânal online

În ciuda partenerilor cu stare pe care i-a avut, Bianca își conduce singură afacerile. De asemenea, ea a și ajuns să fie una din cele mai bine cotate vedete din online. Diva încasează săptămânal câteva mii de euro din promovarea de produse.

Dorel din Las Fierbinți gătește și mănâncă cu Mircea Dinescu. Vă dăm rețeta!

Recomandarile noastre