Cine a așteptat-o pe Andreea Raicu acasă când s-a întors din vacanță

Cine a așteptat-o pe Andreea Raicu acasă când s-a întors din vacanță
Andreea Raicu s-a întors dintr-o vacanță binemeritată, iar acasă a așteptat-o cineva care era extrem de nerăbdător să o vadă. S-a lăsat cu pupat și lacrimi de fericire.

Andreea Raicu s-a întors din vacanța în care era plecată. În urmă cu o săptămână, bruneta și-a făcut bagajele și a plecat într-o destinație însorită și călduroasă. Aceasta s-a surprins fanii cu imagini fierbinți, direct de pe plajă. Într-una dintre imagini, vedeta purta un costum de baie care îi scotea în evidență formele apetisante. 

De asemenea, bruneta a prezentat publicului și o poză îndrăzneață în timp ce făcea yoga pe plajă. Andreea Raicu a adăugat și o descriere profundă, care face referire la viitor. ”Inhale the future, exhale the past” (n.r. inspiră viitorul, expiră trecutul)”, a fost mesajul postat de bruneta. Cele 2 fotografii au strâns în total peste 25.000 de aprecieri, semn că cei peste 500 de mii de urmăritori ai Andreei apreciază trupul de zeiță și aspectul senzațional al vedetei. 

Cine a așteptat-o pe Andreea acasă 

Astăzi Andreea Raicu s-a întors la birou și a anunțat că vacanța s-a terminat. În momentul în care a ajuns acasă, a întâmpinat-o cățelul ei Efi. S-a lăsat cu o adevărată scenă emoționantă între cei doi, astfel că Efi, așa cum îl cheamă pe cățel, nu și-a mai scăpat stăpâna din ochi. 

Sursa foto: Instagram

Și pentru a se asigura că Andreea nu mai pleacă și îl lasă singur, Efi nu s-a dezlipit de stăpână. “I-a fost atât de dor de mine încât n-a suportat să mă vadă că plec iar fără el”, a scris Andreea pe Instagram. Aceasta a pus și o poză cu Efi, pe bancheta din spate a mașinii. 

Mama ei a avut COVID-19 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)

În octombrie, Andreea Raicu a trecut printr-o experință neplăcută. Vedeta a povestit pe contul de Instagram că mama sa a fost diagnosticată cu Covid-19. Se pare însă că vremurile triste s-au terminat pentru vedetă, căci aceasta tocmai s-a întors din concediu și este extrem de fericită. 

J.K. Rowling, mai bogată decât regina. Câți bani a produs Harry Potter

Recomandarile noastre