Bârfoteca. Bianca Drăgușanu, vacanță în Maldive. Cu ce se laudă blonda

Bârfoteca. Bianca Drăgușanu, vacanță în Maldive. Cu ce se laudă blonda
Bianca Drăgușanu se distrează zilele acestea și o ține din vacanță în vacanță. După ce a fost vazută în Dubai în compania mai multor oameni, printre care și Gabriel Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, fosta asistentă TV a anunțat astăzi pe rețelele sociale că este în Maldive.

Fosta asistentă TV le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare destinația exotică în care a ajuns în urmă cu puțin timp, fiind vorba de Maldive, locul unde va petrece câteva zile de relaxare. Bianca nu s-a ascuns, ba chiar a împărtășit o serie de poze și video-uri care o înfățișează la piscină, dar și pozând sexi în costum de baie. 

Presa a speculat imediat că diva este în Maldive chiar cu Bădălău Jr. , dupa ce cei doi au fost văzuți împreună de sărbători în Dubai, în ipostaze apropiate în club: ”Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreuna. Nu știm ce ne rezerva viața”, spunea Bădălău pentru spynews, in replică la speculația că el și Bianca ar avea deja o relație. 

Bădălău neagă zvonurile, Bianca se laudă cu flori. Care e adevărul?

Deși e clar că Bianca Drăgușanu nu a plecat singură în Maldive, căci cineva i-a făcut pozele sexi cu care s-a lăudat pe Instagram, nu este foarte clar daca acea persoana este Bădălău Jr., asa cum a speculat presa astăzi, sau altcineva, cu atât mai mult cu cât fosta lui Bodi s-a lăudat și cu un superb buchet de trandafiri roșii pe care l-ar fi primit în Maldive, fără să spună de la cine este. 

Sursa foto: Instagram

Ceea ce se știe sigur este chiar declarația fostului Claudiei Pătrășcanu de ieri, în care a dezmințit în emisiunea lui Cătălin Măruță toate zvonurile cum că ar avea o relație cu diva blonda: ”E jumătate de București în Dubai, ne cunoaștem, ne salutăm. Nu știu unde locuiește Bianca”.

Rămâne totuși de văzut cum vor evolua lucrurile pentru cei doi în următoarea perioadă și, la fel cum zice zicala, suntem convinși că timpul le va rezolva pe toate. 

Radu Vâlcan, mărturisiri despre al treilea copil. Când naște Adela Popescu

Recomandarile noastre