Scandalul public continuă între foștii soți Bădălău. E real consumul de droguri? Dar episodul cu portbagajul?

Scandalul public continuă între foștii soți Bădălău. E real consumul de droguri? Dar episodul cu portbagajul?
Dezvăluiri șocante ies la iveală în legătură cu procesul pentru custodia copiilor fostului cuplu Claudia Pătrășcanu – Gabriel Bădălău.  Fosta noră a liderului PSD Niculae Bădălău face noi dezvăluiri grave și asumate, la un cunoscut post de televiziune. E vorba de droguri și se pun presiuni maxime. Copiii cuplului pot fi în pericol.

Cei doi foști soți au început o luptă crâncenă pentru custodia celor doi băieți ai lor. Ambii vor copiii și invocă necesitatea de a le asigura o educație corectă.

Mama, artista Claudia Pătrășcanu, trăiește în acest moment cu copiii la Agigea, în casa mamei ei, cu cei doi fii pe care, așa cum a mărturisit în timpul emisiunii, îi „divinizează”. Tatăl, Gabriel Bădălău, locuiește într-o vilă în Bolintin. După ultimul termen de judecată de anul trecut (11 decembrie), când artistei i s-au respins cam toate probele de către instanță, Claudia Pătrășcanu a început să facă dezvăluiri grave pe pagina sa de Facebook.

Săptămâna acesta, Claudia continuă tirul pe canapeaua lui Măruță, la Pro TV. Femeia spune că soțul ei a început să consume droguri după nașterea fiului  lor, Nicolas și a cerut, instanței, să îl oblige pe acesta să facă un test antidrog la IML, pentru a se putea stabili dacă este consumator sau nu.

Claudia Pătrășcanu susține că nu l-a văzut niciodată pe soțul ei administrându-și drogurile, dar că acesta i-ar fi mărturisit când era sub influența lor. „Mi-a spus: Lasă-mă că m-am…”, a relatat artista în timpul emisiunii.

„Copiii au fost duși în portbagaj până la București”

Ea a continuat: „Astăzi, sora lui i-a spus unei domnișoare pe care eu nu o cunosc, pe Instagram, că fratele ei ar fi făcut testul. Dacă l-a făcut nu înțeleg de ce nu a fost prezentat de avocatul său în instanță. Sunt convinsă că părinții lui știu ce se întâmplă cu Gabi, e copilul lor și totuși nu fac nimic. Eu trebuie să fac ceva pentru copiii mei. Nu am spus că vreau custodie exclusivă.

Rămâne la latitudinea instanței. Dacă cineva mi-ar fi auzit copiii ce vorbesc nu s-ar fi ajuns aici.  Dorința mea este ca el să facă acest test iar dacă este pozitiv și se dovedește că este consumator, instanța știe ce trebuie să decidă pentru binele acestor copii minori.

Cei doi au doi copii în vârstă de patru și șase ani. Artista a mai povestit că soțul ei a venit inclusiv sub influența acestor substanțe să ia copiii la el. „Copiii au fost duși în portbagaj până la București. Efectiv în portbagaj! Au venit copiii și mi-au spus, am văzut și eu. Gabi are carnetul suspendat de un an și jumătate și conduce. Duminică a adus copiii acasă cu cel mic la volan”, a mai mărturisit Claudia Pătrășcanu.

Gabriel Bădălău a făcut comentarii direct din Dubai

În emisiunea lui Cătălin Măruță a intervenit și Gabi Bădălău, care în acest moment se află în vacanță în Dubai. Acesta a negat orice relație cu Bianca Drăgușanu, relație care a fost speculată de presă, joi. „E jumătate de București în Dubai, ne cunoaștem ne salutăm”, a comentat bărbatul.

Mai mult, în direct, a spus că e dispus să facă testul antidrog invocat de fosta sa soție. Vreau s-o liniștesc și pe ea și opinia publică: o să-mi fac acele teste și o să ți le prezint prima oară ție să le poți arăta opiniei publice. Cum intru în posesia rezultatului am să ți-l trimit”, i-a spus Gabriel Bădălău lui  Cătălin Măruță. El a afirmat și că are carnet de conducere, că nu este suspendat, așa cuma spus fosta soție.

Fiul fostului lider PSD susține că tot ce își dorește în urma acestui proces este ca fiii lui să aibă o educație cât mai bună. „Ne-am despărțit de aproape doi ani iar ea o ține tot în circuri. O las să-și facă jocul, ce pot să fac? Eu sunt convins că băieții noștri au un viitor mai bun lângă mine și lângă familia mea. Asta nu înseamnă că ea nu este o mamă cum trebuie. Eu îmi doresc custodie comună”, a mai menționat Gabriel Bădălău în urma intervenției în emisiunea La Măruță.

Sursa foto: Instagram

Revoluția educației în România începe. Ce materii noi au fost propuse

Recomandarile noastre