Bădălău i-a oferit Biancăi un cadou foarte scump! Dacă familia lui află câți bani a cheltuit o să iasă scandal monstru

Bădălău i-a oferit Biancăi un cadou foarte scump! Dacă familia lui află câți bani a cheltuit o să iasă scandal monstru
Când vine vorba de Bianca Drăgușanu, afaceristul Gabi Bădălău nu se uită la bani. Care probabil că nici nu sunt ai lui, ci ai familiei. Iubita sa merită orice sacrificiu.

Indiferent ce spun unii sau alții, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu se iubesc mai mult ca niciodată și nimic nu-i poate despărți.

Gabi Bădălău face orice pentru fericirea Biancăi Drăgușanu. Nici un efort nu e prea mare

Gabi Bădălău știe cel mai bine cum să-și facă fericită iubita. Așa că zilele trecute, spune Cancan, a vrut să-i facă o surpriză plăcută și i-a făcut cadou un ceas de toată frumusețea, pentru care a scos din buzunar o adevărată avere. Adică peste 100.000 de euro. E vorba de un Rolex Daytona Full Gold, „bătut” în întregime în diamante.

 

Darul prețios nu a venit pentru că ar fi existat o ocazie specială, ci pentru că afaceristul indiferent de discuțiile care au existat între cei doi, nu-și vede viața decât alături de Bianca. Așa că, spun sursele, nu ar mira pe nimeni dacă în curând Bianca și Gabi ar ajunge, în sfârșit, în fața altarului.

Bianca are o colecție impresionantă de ceasuri

Se știe că printre marile pasiuni ale Biancăi se numără ceasurile, iar până în prezent se spune că doar cinci din multele bijuterii pe care vedeta le are în seif ar ajunge la suma de 150.000 de euro. Cu siguranță Bianca a fost în culmea fericirii când a văzut că iubitul cu care nu se plictisește niciodată, i-a făcut o asemenea bucurie.

Vacanță de vis la Amsterdam

Acest cadou vine după ce îndrăgostiții au plecat și într-o vacanță de vis la Amsterdam. De data asta, Bădălău a postat pe contul de socializare două fotografii cu el și Bianca, iar în una dintre acestea cei doi sunt îmbrăcați la fel. Ceea ce demonstrează, dacă mai era cazul, că relația dintre cei doi este extrem de strânsă. Chiar dacă blonda nu este plăcută de familia afaceristului și nu odată ea și mama lui Bădălău și-au trimis… săgeți. Dar când Bianca devine afectuoasă, nici un bărbat nu poate rezista…

Sursă foto: instagram