”Băi dobitocule (…) Unde mă-ta te crezi mă?” – Oana Zăvoranu și-a ieșit din minți. Să vedeți pentru ce…

”Băi dobitocule (…) Unde mă-ta te crezi mă?” – Oana Zăvoranu și-a ieșit din minți. Să vedeți pentru ce…
Oana Zăvoranu s-a activat din nou, foarte vocal, acum câteva zile, iar acum tună și fulgeră! Are și de ce, spun e ea. A transmis un mesaj dur și e chitită să meargă în instanță ca să rezolve problema. Asta pentru că se consideră lezată și cu daune în urma a ceea ce s-a întâmplat ieri.

Vedeți bine, bolidul ei de lux, parcat în fața casei, a fost lovit în miezul zilei. Un șofer neatent i-a atins mașina Oanei Zăvoranu, în zona numerelor de înmatriculare din față, în timp ce încerca să dea cu spatele mașina sa. Vedeta a publicat, pe contul ei de Instagram, imaginile surprinse pe camera de supraveghere, iar în filmare se poate vedea cum șoferul i-a lovit bolidul, în timp ce încerca să dea cu spatele, după care s-a dat jos din mașina sa, alături de un alt bărbat.

S-au uitat amândoi la daunele provocate și au pkecat mai departe. Oana Zăvoranu susține că șoferul care i-a zgâriat a dat bir cu fugiții după accident și nu vrea să-și asume fapta. Bruneta i-a declarat război și e dispusă să ajungă în instanță și să-l facă pe bărbat să plătească pentru tot.

”Băi dobitocule (…) Unde mă-ta te crezi mă?”

„Ia uitati-va cum ieri, un cretin care aduce mancare de la glovo undeva prin vecini, nici nu se sinchiseste ca da peste masina mea parcata regulamentar pe locurile de parcare personale din fata casei!  Bai dobitocule, tu nu ai vazut ca sunt camere de supraveghere peste tot, de le vede orice prost…bine, mai putin un prost atat de nesimtit ca tine! Ca idee, sunt vreo 18 camere la exterior si alte 20 in casa.

Unde ma-ta te crezi ma? Pe maidan?… mai si vine paznicul si te intreaba ce ai facut si te uiti ca bou’ la poarta noua la el. Am fost azi la Politie si vei fi sunat Luni sa te duci si tu, iar pt asta vei ramane fara carnet si imi vei repara si masina, sa vezi ce grijuliu ai sa fi de acum inainte cand te mai ‘joci’ tu asa inainte-inapoi. Jur ca daca erai un om cu bun simt, care se comporta cum era normal si firesc in atare situatie, nu iti faceam nimic.

Norocul nostru este ca avem camere de supraveghere peste tot, dar daca isi gaseste un om masina tamponata de cate un idiot ca tine, si nu are camere ce poate sa faca?  Voi, genul asta de imbecili pana nu sunteti luati de urechi si arsi la buzunar nu va faceti bine ca sunteti din nascare asa…hai sictir !

P.S Iar cu hotul ala de care va ziceam acum cateva seri, STATI PE APROAPE, ‘COLECTIA TOAMNA-IARNA’ 2020-2021 ESTE IN PRODUCTIE…asa ca sa fie frumos de Sarbatori! Seara buna”, a scris Oana Zăvoranu pe contul său de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Ia uitati-va cum ieri, un cretin care aduce mancare de la glovo undeva prin vecini, nici nu se sinchiseste ca da peste masina mea parcata regulamentar pe locurile de parcare personale din fata casei! 😕 Bai dobitocule, tu nu ai vazut ca sunt camere de supraveghere peste tot, de le vede orice prost…bine, mai putin un prost atat de nesimtit ca tine! 😤 Ca idee, sunt vreo 18 camere la exterior si alte 20 in casa Unde ma-ta te crezi ma? Pe maidan?…mai si vine paznicul si te intreaba ce ai facut si te uiti ca bou’ la poarta noua la el 🤬 Am fost azi la Politie si vei fi sunat Luni sa te duci si tu, iar pt asta vei ramane fara carnet si imi vei repara si masina, sa vezi ce grijuliu ai sa fi de acum inainte cand te mai ‘joci’ tu asa inainte-inapoi 😤 Jur ca daca erai un om cu bun simt, care se comporta cum era normal si firesc in atare situatie, nu iti faceam nimic Norocul nostru este ca avem camere de supraveghere peste tot, dar daca isi gaseste un om masina tamponata de cate un idiot ca tine, si nu are camere ce poate sa faca? 🤬🤬🤬 Voi, genul asta de imbecili pana nu sunteti luati de urechi si arsi la buzunar nu va faceti bine ca sunteti din nascare asa…hai sictir ! P.S Iar cu hotul ala de care va ziceam acum cateva seri, STATI PE APROAPE, ‘COLECTIA TOAMNA-IARNA’ 2020-2021 ESTE IN PRODUCTIE…asa ca sa fie frumos de Sarbatori !😉 Seara buna 🤫 #oana #oanazavoranu #oanazavoranuisabrand #iam #god #power #mood #justice #justicetime #tobecontinued

A post shared by OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu) on

Sursa foto: Instagram

Mario Fresh lansează un remake al unei piese celebre, alături de o surpriză de proporții pentru fani

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri