Băiatul Clejanilor, amenințat de Bia după despărțire. „Dacă e cuminte și își vede de treaba lui, nu vă spun ce s-a întâmplat…”

Băiatul Clejanilor, amenințat de Bia după despărțire. „Dacă e cuminte și își vede de treaba lui, nu vă spun ce s-a întâmplat…”
Cu doar o lună în urmă, Fulgy părea mai fericit ca niciodată și-i cumpăra buchete imense de flori actualei iubite, Bia Khalifa.

Povestea de iubire s-a terminat, iar cei doi au ales să meargă pe  drumuri diferite. Din ultima postare a blondei se înțelege că vinovat a fost Fulgy.

Bia Khalifa și Viorica de la Clejani vroiau să-l dea pe brazdă pe Fulgy și, de ce nu, să se pună de-o nuntă. Numai că planurile au fost date din nou peste cap, iar blonda și Mr. Moft s-au despărțit. Dacă Fulgy a preferat să spună pe contul de socializare doar că e singur, fără prea multe explicații, Bia a fost fermă și l-a pus la punct pe fostul iubit.

Se pare că acesta a greșit grav și de data asta, de aceea Bia s-a supărat foarte rău și a ținut să menționeze că ea a pus capăt relației. Despărțirea s-a produs după ce Fulgy a postat pe contul de socializare cum se sărută cu alte femei. Nici Bia n-a fost scutită de probleme, în ultima vreme apărând multe imagini în care apare în tandrețuri de Șișu.

„Sunt singură, regina s-a întors!”

„Bine că am scăpat de săracul ăla. Sunt singură, regina s-a întors! Și pentru cine se întreabă, eu l-am lăsat. Eu am pus prima story și a pus și el după. Dacă e cuminte și își vede de treaba lui, nu vă spun ce s-a întâmplat, rămâne privat tot, din respect pentru mine, că eu nu fac tam-tam, doar mă protejez în caz de ceva și răspund în caz că trebuie să corectez situații sau discuții legate de mine.

Dacă vrea să-l fac vedetă, că nu-l bagă nimeni în seamă, că are TikTok-ul și Instagram-ul plin doar de mine (și nu le șterge, doar le arhivează ca să nu piardă like-urile). Atât am de spus, nu are de cât să își vadă de treabă și să o lăsăm moartă”, a scris Bia Khalifa, pe contul de socializare.

Recomandarile noastre