Băiețelul lui Dani Oțil e frumos ca maică-sa. Gabriela ne arată ce gropițe în obraji are Luca

Băiețelul lui Dani Oțil e frumos ca maică-sa. Gabriela ne arată ce gropițe în obraji are Luca
Au trecut două luni de când au devenit părinții unei minunății de băiat. Gabriela și Dani Oțil sunt în culmea fericirii cu micuțul lângă ei.

Chiar dacă inițial au spus că nu îl vor expune pe rețelele sociale până ce nu va mai crește, de azi știm exact că băiețelul lui Dani Oțil e frumos ca maică-sa. Gabriela nu s-a mai abținut și ne-a arătat  ce gropițe în obraji are Luca. Puștiul e absolut adorabil, și mai presus de toate e îmbrăcat și asortat cu mama sa, în pijamaua în carouri pe nuanțe de roșu. E tot numai un zâmbet micul Luca Oțil. Iar fanii Gabrielei s-au grăbit să-l laude, pentru cât e de simpatic.

Cum ni-l arată Gabriela Oțil pe Luca

Alte vedete care au copii micuți nu s-au grăbit să le arate chipul. Dar Gabriela Oțil și Dani au decis că e momentul. Ei se mândresc cu bebelușul lor frumos.

Fanii atenți au putut bănui momentul, care, putem spune, a fost anticipat zilele trecute. Dani Oțil a postat  o fotografie cu pruncul său în brațe, prezentându-i „afacerea familiei”, și anume restaurantul său.  Dar nici mămica nu a stat deoparte. Într-un costum elegant, completat cu o curea Gucci, Gabriela l-a luat pe Luca în brațe ca să dea cu aspiratorul prin casă. E de remarcat că arată superb la scurt timp după naștere.

„Exact asa ma simt de cand am devenit mama. Nu e mereu usor, dar puiul meu imi da putere nelimitata si simt ca pot sa fac orice. Chiar sa aspir intreaga casa cu aspiratorul vertical”, relatează Gabrierla Oțil în postarea publicitară.

Alaltăieri a fost ziua ei, drept pentru care Dani a avut grijă să o lase să se răsfețe în cada plină de spumă. Iar azi, nu s-a abținut când a văzut ce simpatic râdea fiul ei. Și-au făcut un selfie în oglindă, și l-a postat pe Instagram. Fotografia a strâns zeci de mii de aprecieri într-un timp record.

Sursa foto: Instagram