Dani Oțil, repetent la cadouri pentru femei. Răduleasca nu l-ar fi trecut clasa

Dani Oțil, repetent la cadouri pentru femei. Răduleasca nu l-ar fi trecut clasa
Gabriela Oțil a împlinit astăzi 29 de primăveri. Soțul a blocat-o cu cadoul făcut. Probabil că niciodată nu s-ar fi așteptat la așa ceva. Femeile au aspirații atunci când există și buget.

Gabriela Oțil e cea mai fericită mămică și nimic nu contează mai mult pentru ea decât fericirea copilului.

Dani Oțil, repetent la cadouri pentru femei. Răduleasca nu l-ar fi trecut clasa

Micuțul Luca s-a liniștit și nu mai plânge ca altădată. Gabriela a găsit cel mai bun remediu: a mers cu cel mic la biserică și l-a împărtășit. Imediat, vedeta le-a împărtășit mămicilor de pe contul de socializare acest remediu minunat pentru bebelușii agitați.

„Nu prea dau sfaturi, dar am un sfat pentru mămicile care au bebeluși și sunt agitați. Să meargă la împărtășit cu ei. Al meu doarme lemn după vinuțul ăla. I-a plăcut”, a afirmat într-un InstaStory soția lui Dani Oțil. Și ea și Dani speră că de acum încolo nopțile lor nu vor mai transformate în zile și situația va intra în normal. Doamne-Doamne și Îngerașul îl vor veghea.

Cum a serbat-o Dani pe Gabriela de ziua ei de naștere

Astăzi, Gabriela a împlinit 29 de ani, ocazie cu care și-a serbat ziua de naștere, dar într-un mod cu totul inedit. Sigur că soția lui Dani s-ar fi așteptat probabil să primească un cadou pe măsura statutului pe care îl are. Mai ales că soțul ei a spus în nenumărate rânduri că a învățat multe de la Mihaela Rădulescu. Oare ce-ar fi spus aceasta dacă i-ar fi dăruit o cremă de picioare, așa cum a făcut acum Dani cu femeia care i-a adus pe lume un copil?

„Azi e ziua soției, n-am cum să trec peste asta. Eu sunt o fire competitivă. În mintea mea e o competiție continuă și nu pot să intru în competiție cu ce mi-a făcut soția – un salam de biscuiți.

Îi zic salam de biscuiți copilului că așa se face pe zi ce trece. Indiferent de ce i-aș lua nu pot să egalez cadoul ăsta…așa că i-am luat o cremă de picioare. La mulți ani și felicitări și mulțumesc pentru că ne suporți pe toți!”, a povestit Dani Oțil, în acestă dimineață, în emisiunea Neața.

Sursă foto: instagram