Bancuri tari! „Și aveți banii necesari pentru a vă permite să fiți apărat de mine?”, întreabă avocatul. Răspunsul clientului îl lasă fără cuvinte

Bancuri tari! „Și aveți banii necesari pentru a vă permite să fiți apărat de mine?”, întreabă avocatul. Răspunsul clientului îl lasă fără cuvinte
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! De aceea am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Avocatul își întreabă unul din viitorii clienți:

– Și aveți banii necesari pentru a vă permite să fiți apărat de mine?

– Da, am două casete cu bijuterii.

– Bine, atunci să vedem…De ce sunteți acuzat?

– De furtul celor două casete cu bijuterii

_______________________

Inculpatul în fața judecătorului:
– Cum ai ajuns aici domnule?
– Păi, să vedeți, domnule judecător, eram la un bar cu prietenii, ne-am îmbătat foarte rău și am plecat acasă. Pe drum am trecut pe lângă un depozit de arme, am cumpărat un pistol gândindu-mă la soacra mea și m-am dus acasă. Când am ajuns acasă, sub influența alcoolului am intrat în camera soacră-mii, tot din cauza alcoolului am îndreptat arma către soacră-mea și am apăsat pe tragaci, Dar, tot din cauza nenorocitului de alcool, am ratat.

_______________________

Fiul unui avocat termină cu succes facultatea de drept, iar tatăl, mândru, se hotărăște să se pensioneze și să-i lase afacerea fiului. Îl cheamă în birou și-i arată un munte de dosare, mai vechi și mai noi:
– Iată, fiule, asta e munca mea. Eu nu mai am putere să continui, așa că te las pe tine.
Se pune băiatul pe treabă și câștigă proces după proces. După șase luni, îi zice tatălui:
– Tată, am reușit! Am rezolvat toate dosarele pe care mi le-ai lăsat!
– Tâmpitule, nu trebuia să faci asta! Tu de unde crezi că am avut bani să te țin în școală?

_______________________

Un avocat cu o carieră de succes își parca mașina sa Lexus nou-nouță în fața oficiului și se grăbi să se laude colegilor. Când cobora din mașină, un camion a trecut pe lângă el și i-a făcut praf ușa de pe partea șoferului.

Avocatul sună imediat la 911 și în mai puțin de cinci minute a apărut și poliția. Înainte ca polițistul să poată deschide gura, avocatul începu să țipe isteric că mașina lui era cumpărată doar de o zi, că nu mai era acum bună de nimic indiferent cât ar încerca cei de la service să o facă ca înainte. După ce avocatul se opri să respire, polițistul se uită cu dispreț și milă la avocat și îi spuse:

-Nu îmi vine să cred cât puteți fi de materialiști, voi, avocații. Vă preocupă atât de mult averea voastră, că uitați ce este mai important în viață.
– Cum poți să zici așa ceva? replică avocatul.
– Dumnezeule, păi tu nici măcar nu realizezi că odată cu portiera camionul ți-a smuls și brațul stâng?
– Dumnezeule!!!!! țipă avocatul, unde mi-e Rolex-ul?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre