Bărbații din familia lui dispar unul după altul. Cezar Ouatu e copleșit de marea pierdere de azi

Bărbații din familia lui dispar unul după altul. Cezar Ouatu e copleșit de marea pierdere de azi
Lovitură crâncenă pentru Cezar Ouatu. Bărbații din familia sa mor pe capete. Duminică, artistul a mai pierdut pe cineva foarte drag și e devastat.

Fratele artistului, Theodor Ouatu, a pierdut astăzi lupta cu viața. Tragica veste a fost dată chiar de către Cezar, pe contul său de Facebook. Îndrăgitul artist este copleșit de durere și face față cu greu pierderii suferite.

„O zi grea pentru mine… Fratele meu iubit, cu ochii blânzi s-a dus astăzi lângă tatăl meu!!! Prea devreme, iubirea mea!!! Te iubesc oriunde ai fi, fratele meu!!! Tăticul nostru te așteaptă sus!! Sunt trist rău!!!Pentru toți cei care vor să depună o lumânare și l-au iubit cu adevărat, Ouatu Theodor v-a fi depus la capela Cimitirului Bolovani Ploiești”, a scris Cezar Ouatu pe contul său de socializare.

Theodor era și el talentat muzical

Muzica e parte din familia Ouatu, transmițându-se din generație în generație. Tatăl fraților Ouatu a fost flautist de succes. Theodor, fratele pe care Cezar l-a pierdut duminică, era și el deosebit de talentat, chiar dacă a ales o altă carieră. Theodor a studiat Dreptul și, înainte de aceasta, a urmat Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov”, fiind, de asemenea, practicant de Aikido (artă marțială japoneză).

Acum cinci ani, cei doi frați au participat împreună la emisiunea „Te cunosc de undeva”, făcând un duet de senzație. Sub „magia” machiajului, cei doi au devenit de nerecunoscut în pielea frumoasei Sarah Brightman și a lui Antonio Banderas, cântând un fragment din Fantoma de la operă.

Mai există un frate Ouatu

Cunoscutul interpret care a reprezentat România la Eurovision în 2013 mai are însă un frate. Acesta e mai mic, iar mama lui e femeia cu care tatăl său s-a căsătorit după divorț.

Darius urmează tradiția familiei Ouatu și este pasionat de muzică, el cântând la tobe. „Fratele meu urmează tradiția familiei, este toboșar. Sunt un fel de tată pentru fratele meu, Darius”, a spus Cezar, în 2014. La momentul respectiv erau deja orfani de tată. Darius Ouatu are acum 18 ani.

Sursa foto: Instagram

Un scoțian a întâlnit la el în țară doi români celebri, i-a pozat și a devenit vedetă