Bârfoteca. A treia oară cu noroc? Bianca Drăgușanu a fost cerută în căsătorie

Bârfoteca. A treia oară cu noroc? Bianca Drăgușanu a fost cerută în căsătorie
Nu degeaba proba Bianca Drăgușanu rochii de mireasă la întoarcerea din vacanța petrecută în Maldive. Se întâmplă din nou, spun sursele.

Se pare că e cât se poate de veridică informația că Bianca Drăgușanu a fost cerută în căsătorie de actualul iubit, fiul baronului PSD Bădălău. Evident, Gabi Bădălău trebuie să aștepte finalizarea divorțului de mama copiilor săi, Claudia Pătrășcanu.  Abia apoi va fi liber să își pună iar pirostriile.

„Surse foarte foarte credibile afirmă faptul că Bianca Drăgușanu a fost cerută în căsătorie de Gabi Bădălău. De asemenea, Bianca însăși a afirmat că va urma să se căsătorească pentru a treia oară. Și de această dată va fi cu noroc. Acest lucru se va întâmpla, desigur, după ce se va pronunța divorțul lui Gabi Bădălău de Claudia Pătrășcanu. Nu sunt vorbe întâmplătoare, nu sunt zvonuri, sunt surse din anturajul celor doi”, a arătat reporterul Xtra Night Show, la Antena Stars.

Bianca face parada modei cu rochii de mireasă

Așa cum Rețete și vedete a scris, imediat după revenirea în țară din vacanță, Bianca a probat câteva zeci de rochii de mireasă, pe care le-a distribuit la Story, pe Instagram. în urmă cu o săptămână, blondina a mai făcut o postare intrigantă.

„Azi am muncit împreuna la visurile noastre care devin realitate doar pentru că Noi Suntem!”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram. Ea a postat două fotografii, una în care apare alături de fiica ei, Sofia ( rezultată în urma mariajului cu Victor Slav), și o a doua în care etalează o rochie de mireasă albă, opulentă.

Un nepot pentru viitoarea soarcă?

Și mai mult decât atât, se pare că Bianca Drăgușanu ar fi intrat deja bine și în grațiile viitoarei soacre. Ea a postat marți seara, pe Instagram, un text laudativ la adresa viitoarei sale soacre, Rodica Bădălău. Vedeta a numit-o pe mama partenerului său „regină”. Și, pare gata să îi mai facă un nepot.

„Sincer, da, mai vreau un copil, chiar dacă mi s-a părut foarte dificilă perioada în care am fost însărcinată și nu am fost genul ăla de gravidă care să mă expun cu burta la vedere, cred că mi-ar plăcea să mai am încă un copil.”, a spus Bianca Drăgușanu, cu ceva timp în urmă la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu trebuie să aștepte divorțul lui Gabi Bădălău

Deși s-au despărțit în urmă cu mai bine de 1 an, divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu s-a finalizat. În prezent, cei doi soți își dispută inclusiv custodia celor doi băieței pe care îi au împreună.

După întoarcerea din vacanța petrecută alături de Bianca în Maldive, Gabi Bădălău a susținut că mama copiilor săi, Claudia Pătrășcanu, ar fi bombardat-o pe Bianca Drăgușanu cu mesaje. Pe de cealaltă parte, Claudia Pătrășcanu suține că nu este deranjată de aventurile amoroase ale lui Gabi Bădălău, bărbatul de care divorțează.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Delia, scoasă din minți de Bendeac. Motivul e de… pateu și avem imaginile