Bârfoteca. Ce face Antonia după COVID-19. E o metodă folosită pentru a combate mahmureala

Bârfoteca. Ce face Antonia după COVID-19. E o metodă folosită pentru a combate mahmureala
Antonia a speriat internauții când a anunțat pe rețelele sociale că a ieșit din izolare după 14 zile. Umblă zvonul că artista a avut COVID-19, iar acum se tratează într-un mod aparte. Metoda este una cunoscută de lumea mondenă, fiind des utilizată de către petrecăreții mahmuri.

Iubita lui Alex Velea și-a îngrijorat fanii după ce a postat pe Instagram o poză care o arată pe patul de spital, cu o branulă în mână. Artista anunțase în urmă cu câteva zile că a stat două săptămâni în casă, iar fanii au bănuit că aceasta a avut Covid. Surse apropiate artistei au declarat pentru VIVA! că Antonia a avut boala, însă aceasta nu a confirmat informația. 

La poza cu branula în mână, Antonia a menționat că este bine, însă și-a informat fanii că acordă atenție sănătății, fiind prioritară pentru ea: “Sănătatea mai întâi. Sunt bine. După două săptămâni în casă, am zis să vin la locul meu de vindecare să îmi fac un tratament”, a scris iubita lui Alex Velea. 

Cât costă tratamentul făcut de Antonia, util pentru stările de mahmureală

Tratamentul ales de cântăreață este unul cunoscut în peisajul bucureștean și este adesea folosit de către “petrecăreții” care se aleg cu stări de oboseală, dar și mahmureală. Clinica respectivă, unde artista s-a tratat, oferă doritorilor o serie de astfel de tratamente, care constau în injecții sau perfuzii cu vitamine, foarte utile în refacerea organismului și în stimularea sistemului imunitar. 

Clinica de lux din nordul Capitalei oferă o serie de proceduri, de la perfuzii până la injecții singulare, iar prețurile pornesc de la 135 de lei și pot ajunge până la 1300 de lei, pentru o procedură completă. Totuși, tratamentul ales de Antonia, care este special conceput pentru refacerea organismului și a sistemului imunitar, este disponibil pentru suma de 700 de lei. Artista o fi fost obosită după perioada sărbătorilor și suprasolicitată de cei doi băieței ai ei, destuli de energici.

Paul McCartney, apariție de senzație la 78 de ani. Cum s-a pozat cântărețul

 

Recomandarile noastre