Paul McCartney, apariție de senzație la 78 de ani. Cum s-a pozat cântărețul

Paul McCartney, apariție de senzație la 78 de ani. Cum s-a pozat cântărețul
Cântărețul Paul McCartney a avut o apariție de senzație zilele acestea în St. Barts, o destinație de lux din Caraibe unde au mai fost văzute în această perioadă celebrități ca Amy Schumber sau Robbie Williams.

Sir Paul McCartney a început Anul Nou în forță în timp ce s-a bucurat de o vacanța plină de soare la St Barts alături de soția sa Nancy Shevell, în vârstă de 61 de ani. Starul Beatles a profitat la maximum de soare și căldură și a plecat într-o plimbare cu barca alături de soția sa, Nancy. Cântărețul a făcut scufundări și a stat fără cămașă pe el majoritatea zilei. 

Sursa foto: dailymail.com

McCartney are o condiție de invidiat pentru vârstă sa, judecând după pozele care au apărut în presa internațională. Acesta a fost văzut efectuând mai multe sărituri în apa limpede a Caraibelor, purtând doar un slip. Soția sa Nancy i s-a alăturat la un moment dat în apă, îmbrăcată în costum negru special și cu ochelari. 

Paradisul liber de restricții COVID-19, preferatul vedetelor 

Celebrități precum Amy Schumer, Robbie Williams, Vogue și Spencer Matthews, Sofia Richie, Wendi Deng și Chrissy Teigen sunt, de asemenea, printre vedetele observate recent în paradisul francez, dornice să se bucure de restaurantele, hotelurile de cinci stele și spa-urile cu restricții minime Covid-19. 

Sursa foto: dailymail.com

Cei care doresc să călătorească în zonă nu trebuie să intre în carantină atâta timp cât pot furniza dovada unui rezultat negativ al testului coronavirus la sosire și nu prezintă simptome. De asemenea doritorii pot face un test imediat ce aterizează.  Restaurantele au impus limite de șase persoane la o masă și încurajează distanțarea socială și măștile atunci când turiștii nu sunt așezați la o masă, dar petrecăreții sunt liberi să se bucure de barurile și restaurantele insulei până la miezul nopții, să efectueze cumpărături în buticurile de designer și să se bucure de zeci de plaje frumoase, făcând baie în apa cristalină. 

Exclusiv. Victor Slav își schimbă viața în 2021. Vedeți ce afaceri pornește și cine i-a intrat în viață

Recomandarile noastre