Bătaie între Andreea Tonciu și Bianca Drăgușanu. Ce au de împărțit cele două vedete

Bătaie între Andreea Tonciu și Bianca Drăgușanu. Ce au de împărțit cele două vedete
Femei puternice, care știu ce vor de la viață, Andreea Tonciu și Bianca Drăgușanu nu se dau în lături de la nimic.

Andreea Tonciu și Bianca Drăgușanu sunt foarte greu de mulțumit. Iată ce s-a întâmplat recent.

Bătaie între Andreea Tonciu și Bianca Drăgușanu. Ce au de împărțit cele două vedete

Andreea Tonciu e foarte posibil să-și facă debutul în MMA. Pentru că se apropie în mai puțin de o lună o nouă gală a RFX, ce va avea loc în România, organizatorii s-au gândit să aducă în ring o blondă și o brunetă, ambele celebre. E vorba de Bianca Drăgușanu și Andreea Tonciu. Doar că ambele au pus condiții mari pentru a accepta.

Andreea Toncu a cerut 100.000 de euro

Andreea a rcunoscut că a fost contactată de organizatori, dar a mărturisit că nu știe dacă ajunge în gala RFX, pentru că a cerut o sumă imensă. „Nu pot să mint, da, au fost discuții să lupt în ringul MMA. Dacă Bianca Drăgușanu vrea să se lupte cu mine, trebuie că organizatorii să îmi dea 100.000 de euro. Altfel nu intru în ring!”, a declarat Andreea Tonciu, pentru Fanatik.

Pretenții financiare are și Bianca Drăgușanu

Recent, surse din anturajul Biancăi au mărturisit pentru WOWbiz că și ea este în negocieri, dar nici în cazul său nu se știe care va fi finalul. Pentru că, la fel ca și Tonciu, ea a avut mari pretenții financiare. „Se luptă cu oricine. S-a născut pregătită!”. Nu demult, Bianca a afirmat într-un interviu pentru Fanatik că a primit ofertă și să participe la emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici dar nu a vrut să meargă.

„Pentru un milion de euro mă mai gândesc”

„Fetele nu sunt dispuse să facă un sacrifiu atât de mare încât să trăiască în condiții foarte grele și să mănânce tot felul de lucruri.

De ce să stau eu în balegă până la gât, să mănânc viermi? Am încasat 100.000 de euro din videochat. Nu am făcut nimic. Stau pozele mele pe niste stâlpi și mi-au intrat banii în cont. Nici sora mea nu a acceptat să se ducă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, a declarat blonda.