Bătălia Fraților. Din nou se iscă întrebarea: Harry este fiul Prințului Charles?

Bătălia Fraților. Din nou se iscă întrebarea: Harry este fiul Prințului Charles?
O nouă carte despre viața din spatele cortinei a membrilor Casei Regale a Marii Britanii face valuri mari. În articolul anterior v-am prezentat detalii despre relația distrusă dintre frații William și Harry din cauza șui Meghan Markle. Un episod emoționant este cel legat de momentul în care William a auzit-o pe mama lui, Lady Diana, povestind la televizor despre adulter, susține autorul noii cărți „ Battle Of Brothers”.

Cartea lui Robert Lacey – un distins istoric regal și consilier al seriei The Crown de la Netflix – a uluit nu doar Familia Regală ci și o mare parte a societății. Ziarul DailyMail publică în serial fragmente din cartea „Bătălia Fraților” (Battle of Brothers).

După ce a dezvăluit modul în care William se temea că Harry se grăbește să se căsătorească și că regina a sugerat cuplului să se mute în Africa timp de un an sau doi pentru a se distra împreună, autorul cărții povestește un episod delicat din viața fraților prinți. Este vorba de relația Prințesei Diana cu ofițerul armatei James Hewitt, despre care s-a tot scris și vorbit că ar fi, de fapt, tatăl lui Harry.

Robert Lacey povestește în cartea sa că Prințul William  a plâns după ce mama sa,  Diana a povestit parte din viața ei și a recunoscut la televizor adulterul tatălui lui cu Camilla. Se spune că tânărul prinț, pe atunci în vârstă de 13 ani, a fost găsit prăbușit pe canapea de către valetul său, Eton, cu ochii plini de lacrimi.

În acel interviu televizat, luat de Martin Bashir în 1995, Prințesa Diana a recunoscut că s-a îndrăgostit de ofițerul armatei James Hewitt.

Autorul Robert Lacey spune că William a refuzat să vorbească cu Lady Diana atunci când aceasta a telefonat o oră mai târziu.

Cartea are și un episod cu prințul Harry, tot din perioada adolescenței. Lacey scrie că prințul Harry a început să fie necăjit în exces de către opinia publică, în 2001, când avea 16 ani și a primit porecla „Hash Harry”. În acea perioadă, susține autorul, tânărul prinț a fost dus într-o vizită la un centru de reabilitare din Peckham, sud-estul Londrei, unde a vorbit cu foștii dependenți de heroină și cocaină. Acolo, prințului Harry i s-au arătat „consecințele puternice ale consumului de droguri”.

Cei doi prinți aveau, de asemenea, propria lor discotecă privată numită „Club H” într-un adăpost rezistent la bombe, în pivnița casei prințului Charles – Gloucestershire, Highgrove.

Foto: The Sun

Meghan, capul răutăților. Noi dezvăluiri despre ruptura dintre prinții William și Harry

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri