Batoane de ciocolată cu fulgi de porumb

Rețeta se prepare ușor, iar cantitățile prezentate vă garantează obținerea a opt porții. Nu aveți nevoie de cuptor pentru a găti prăjitura. Batoanele noastre de ciocolată cu fulgi de porumb sunt, mai degrabă, înghețată.
175 g fulgi de porumb (din aceia pentru micul dejun, celebrii corn flakes)
120 g nuci pecan tocate ( sau alte nuci)
4 linguri de cremă de ciocolată cu alune (cum ar fi Nutella)
175 g ciocolată neagră (70-75% cacao)
½ linguriță de sare
Pentru ganache de ciocolată:
200 ml de smântână groasă sau cremă de nucă de cocos
200 g de ciocolată neagră (de preferință chipsuri de ciocolată)
Pentru servire (opțional):
Fulgi de sare
Alune decojite și prăjite
View this post on Instagram
Sursa: Instagram
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook