Beatrice și Jasmine, potențialele victime ale fraților Tate se țin tare. Jură că le sunt cele mai bune prietene și n-au fost atinse nici cu o floare

Beatrice și Jasmine, potențialele victime ale fraților Tate se țin tare. Jură că le sunt cele mai bune prietene și n-au fost atinse nici cu o floare
Chiar dacă polițiștii le consideră pe Jasmine și Beatrice victime în relația cu frații Tate, femeile spun că e minciună, pentru că el ei s-au comportat întotdeauna exemplar cu ele.

Fetele susțin cu vehemență că le sunt doar prietene celor doi frați, indiferent ce spun oamenii legii.

“Nu am văzut niciodată pe vreunul dintre ei să fie agresivi sau nepoliticoși, ei întotdeauna i-au respectat pe cei din jur. Au pornit de la zero. Au locuit într-un adăpost alături de mama lor, nu aveau mâncare, nu aveau bani”, susține sexoasa brunetă.

“Dacă eram amenințată, nu eram idioată să stau în casa asta”

Prietena ei, spune că nu s-a pus niciodată problema să fie amenințată. “Nu, niciodată nu s-a întâmplat asta. Dacă eram amenințată, nu eram idioată să stau în casa asta. Spuneau că fetele care veneau la ei acasă erau intimidate cu arme. Eu pot să spun că niciodată cei de la securitate n-au intimidat pe nimeni, nu au arme la vedere, nu sunt puși acolo să intimideze fete sau să se întâmple alte lucruri”, a mărturisit stăpână pe situație, blonda.

Și-au tatuat numele fraților Tate din respect pentru ei

De ce apare numele fraților Tate tatuat pe brațele lor? Bruneta susține că are mult mai multe tatuaje, de la Harry Potter la soarele și luna. Iar blonda a afirmă că are scris pe mâna stângă Tate girl, “din respect pentru ei”.

“Ei sunt influenceri. Au podcast, se ocupă de YouTube. Au mii și mii de abonați”

Fetele au mai dat o declarație și pentru Antena Stars, în care susțin că frații Tate au făcut bani pentru că “sunt influenceri. Au podcast, se ocupă de YouTube. Au mii și mii de abonați”. Nu înțeleg cum noi ajungem să fim numite victime când noi nu am dat nicio declarație ca și cum aș fi victimă.

Eu am dat declarație pentru ei, favorabilă. Cu ce drept Parchetul român mă acuză pe mine că sunt victimă? Am scris eu asta în declarație? N-am scris nicăieri. Este un abuz din partea Parchetului asupra mea. (…) Fetele n-au fost niciodată private de libertate, întotdeauna au avut acces la telefon, întotdeauna ușa a fost deschisă.”, a mai spus Beatrice.

Recomandarile noastre