Oana Zăvoranu s-a pocăit, dar totul până la influenceri! Se ține scai de ei

Oana Zăvoranu s-a pocăit, dar totul până la influenceri! Se ține scai de ei
Oana Zăvoranu  a declanșat o adevărată „cruciadă” împotriva inlfluencerilor care fac bani promovând diverse produse. Nimeni nu a înțeles vreodată care e marea frustrare a Oanei față de oamenii care își câștigă existența în acest mod.

Așa cum vă amintiți, anul trecut, după ce le-a bălăcărit serios și îndelungat pe unele din fetele influencer din mediul online, Oana Zăvoranu s-a ales și cu mai multe procese pe rol. Pe care le-a cam pierdut.

Anul acesta, marea schimbare în viața Oanei, după ce, trebuie remarcat, a lăsat-o ceva mai moale cu punerea la index a vedetelor influencer, a fost să anunțe că l-a descoperit pe Dumnezeu. Nimic mai sublim decât asta! Pocăită în fața lui Dumnezeu, Oana Zăvoranu a avut o serie de postări în mediul online în care relata și cine-i e părintele duhovnic și ce înțelegere majoră a dobândit prin asumarea credinței.

Oana Zăvoranu își mărturisește credința pe Instagram

Însă, totul până la influenceri! O fi ea acum mai apropiată de Dumnezeu, dar războiul Oanei cu divele din online trebuie să continue. Nu de alta, dar ca în orice cruciadă, luptătorii cred și știu că Dumnezeu îi va ajuta să izbândească.

Prin urmare,  Zăvoranca o dă înainte pe Instagram. „Azi stii Tu Doamne de ce e o zi atat de fericita si mare pentru mine 😇 Unele lucruri pot fi impartasite cu voi si o fac mereu cu drag si dezinvoltura care ma caracterizeaza, pentru ca eu nu stiu sa fiu marunta si ascunsa. Daca as fi fost asa poate ca as fi avut mai multe de castigat, sau poate de pierdut… Dar atunci nu as mai fi fost EU. Regret doar ce ma mahneste profund pe mine ca suflet, inima si caracter cu adevarat…

„Știu ce am de făcut pentru mine”

Și doar fata de cei care nu meritau nimic din mania si trufia mea, nu ceea ce am spus sau facut din intamplare la nervi o data sau de cateva ori, vis-a vis de cei care si acum traiesc tot in intuneric si minciuna 😁 Stiu ce am de facut pentru mine si oamenii care cred in mine si simt ce vine dinspre mine catre ei. Unele lucruri insa nu pot sa le impartasesc, pentru atunci ca nu ar mai putea fi numite taine… si asa trebuie sa ramana 🤗 Important e ca sunt de acolo de unde e numai Lumina si Iubire.

Avem multe de spus …eu voua si voi mie…❤️ Marturie stau zecile de mii de mesaje pentru care nu va pot multumi suficient nici daca as face-o o luna, zi de zi…🙏 Ceea ce vreau acum e ce conteaza de fapt 😊 Am zis si am vrut multe si nu era momentul…acum …e altceva, total altceva 💪 Acum puterea cea adevarata nu mi-o mai poate lua NICIODATA cel ce mi-a luat-o candva atat de mult. Va pup si va iubesc, Oana 🌞”, a scris prima fostă soție a lui Pepe pe Instagram.

Felicitată pentru sarcină. Dar nu confirmă

La postarea relativ criptică, unii au reacționat neașteptat. Oana Zăvoranu i-a felicitat pe cei care au înțeles despre ce era vorba. Alții au felicitat-o pentru sarcină. Oana, însă, nu a comentat aspectul.

Amintim însă că, exact cu un an în urmă, teoretic, se pregăteau, ea și soțul ei, să caute, în Ucraina, o mamă surogat. Urmau să meargă la o clinică de specialitate ce oferă astfel de servicii.

Sursa foto: Instagram