Bella Santiago a trăit o iubire cu final tragic. Celebra cântăreață a povestit despre bărbatul care i-a frânt inima

Bella Santiago a trăit o iubire cu final tragic. Celebra cântăreață a povestit despre bărbatul care i-a frânt inima
E una dintre cele mai bune voci ale României în acest moment, dar Bella Santiago și-a început cariera muzicală în Filipine.

E frumoasă, un munte de talent, iar acum e pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru cel mai frumos eveniment, nunta.

Bella Santiago și Ionuț, bărbatul care o va duce în fața altarului

E o femeie împlinită, are o minune de copil, un bărbat care o adoră, dar până să ajungă aici, Bella Santiago a suferit enorm. Artista a povestit despre marea sa iubire, un bărbat de care s-a îndrăgostit enorm și căruia i-a dăruit o fetiță. Din păcate însă, acesta a dispărut la doar puțin timp de când artista a născut, l-a așteptat un an, dar nu s-a mai întors niciodată.

„A zis că merge la război în Afganistan și se va întoarce după o săptămână”

„Nu m-am căsătorit (n.r. – în trecut) niciodată. M-am căsătorit doar aici, în România. Era un băiat pe care l-am cunoscut în timp ce cântam cu trupa mea. Și era din armată, și ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit, am stat împreună și am făcut un copil. După ce am făcut un copil, după câteva luni a venit să vadă copilul și a plecat, și a zis că merge la război în Afganistan și se va întoarce după o săptămână.

„Cred că s-a întâmplat ceva cu el, că n-am mai auzit de el, nici până acum n-am mai auzit de el”

Am zis: „Ok, eu aștept, te aștept să te întorci!”. Noi chiar am avut în plan să facem nuntă după aia, dar nu s-a mai întors. Am așteptat o lună, două luni, trei, patru, cinci, și a trecut un an și mi-a zis mama: „Nu cred că mai vine, cred că a rămas acolo, nu știu unde e, a plecat!”.

Chiar era un băiat foarte bun, nu cred că a fugit de responsabilitate pentru că era un băiat foarte bun. Și chiar întregii mele familii îi plăcea de el. Dar cred că s-a întâmplat ceva cu el, că n-am mai auzit de el, nici până acum n-am mai auzit de el.

„I-am dat mesaje încontinuu, nu mi-a răspuns”

Când am născut, după o lună a venit el să vadă copilul, el a cumpărat tot pentru copil, a cumpărat haine, lapte, tot ce avea nevoie. Și era un om iubitor. Când a plecat chiar a fost foarte supărat și plângea, pentru că nu mai voia să plece de lângă noi și a zis că se va întoarce după o săptămână, așa mi-a zis.

Fetița Bellei Santiago, minunea din viața artistei

Doar că, după o săptămână așteptam, pentru că el nu avea Facebook, nu avea Instagram, pentru că nu existau înainte. Vorbeam doar pe e-mail și așteptam e-mail de la el, și nu a mai dat e-mail. I-am dat mesaje încontinuu, nu mi-a răspuns și după ce a trecut un an de când a dispărut, mi-a zis mama să trec mai departe, să fiu puternică.

Oricum eu deja eram puternică din cauza copilăriei mele și am mers mai departe. Am plecat, am muncit pentru fata mea și pentru mama mea și asta e viața!” .” a declarat Bella Santiago la Fresh by Unica.

În căutarea rochiei de mireasă perfecte

În mai face nunta

Viața i-a scos în cale însă bărbatul care i-a demonstrat că iubirea învinge tot. Ionuț Grigore a devenit tatăl pe care fetița sa și l-a dorit dintotdeauna, iar în luna mai vor face nunta. Din păcate, familia artistei nu va putea fi prezentă la acest eveniment, dar Bella, Ionuț și fiica ei, Kescielle vor merge în luna de miere în Filipine.

„Ea este fericită acum, a zis că-l iubește foarte mult pe soțul meu, că este tatăl ei, ea zice că e tati și stă mai mult cu el decât cu mine. Cred că i-a lipsit ei tatăl și s-a atașat foarte mult de soțul meu.”, a mărturisit cântăreața.

Recomandarile noastre