Câștigătoarea X Factor 2018, frumoasa Bella Santiago, are probleme financiare. Situația e foarte grea

Câștigătoarea X Factor 2018, frumoasa Bella Santiago, are probleme financiare. Situația e foarte grea
Când a apărut pentru prima dată pe scena de la X Factor, i-a fermecat pe toți cu talentul său. Ce probleme are acum cântăreața.

După ce a câștigat X Factor, Bella Santiago și-a deschis restaurant în București, localul aducându-i un profit substanțial.

Câștigătoarea X Factor 2018, frumoasa Bella Santiago, are probleme financiare. A renunțat la cel mai frumos vis al său

Pandemia i-a dat mari bătăi de cap și cântăreței Bella Santiago. A rezistat însă eroic, dar prețurile care au crescut foarte mult au făcut ca artista să-și închidă acum afacerea pe care o deținea alături de soțul ei. E un moment foarte greu pentru Bella, care a rămas și fără locul de muncă de la Kanal D, unde e ocupa cu pregătirea de preparate culinare.

„Am decis să închidem și să deschidem poate mai încolo, pentru livrare la domiciliu, undeva mai pe centru”

„Toate prețurile au crescut, mai ales la produsele pe care le folosim noi la restaurant. (n.r. – ingredientele) Vin din Filipine. Unii dintre producătorii de acolo s-au închis și nu prea mai vin produsele. Și am decis să închidem și să deschidem poate mai încolo, pentru livrare la domiciliu, undeva mai pe centru.

Am zis că mai bine ne oprim momentan decât să dăm de greu. Mai bine facem pauză și refacem când o să fie totul bine”, a spus vedeta pentru Fanatik.

„Cu onorariul pe care îl iau la evenimente nu mă ocup eu. Soțul meu se ocupă”

Chiar dacă banii nu mai sunt chiar atât de mulți, Bella nu se plânge, pentru că reușește să-și întrețină familia din evenimente. Anul acesta a fost unul bun din punctul ăsta de vedere, iar onorariul este negociat cu soțul vedetei, care este și impresar.

„Momentan (n.r. – câștig bani) din evenimente, pentru că, din cauza pandemiei, se oprise totul și acum toate evenimentele sunt unul după altul. Nuntă, botez. A fost super bine anul acesta pentru evenimente. Cu onorariul pe care îl iau la evenimente nu mă ocup eu. Soțul meu se ocupă. Știu doar că este abordabil”, a explicat vedeta.