Bella Santiago face nuntă vinerea, la cinci ani de la cununia civilă. S-au pregătit surprize pentru invitați

Bella Santiago face nuntă vinerea, la cinci ani de la cununia civilă. S-au pregătit surprize pentru invitați
Filipineza Bella Santiago, câștigătoarea X Factor din 2018, se va cununa religios cu soțul ei, după cinci ani de la căsătoria civilă. Au ales să se cunune religios într-o zi de vineri și vor îmbina, la nuntă, tradițiile românești cu cele din Filipine.

Născută în Filipine, într-o familie modestă, părăsită de tată când era mică, frumoasa Bella Santiago a venit prima dată în România în urmă cu șapte ani. România a devenit casa ei, fiind locul unde și-a găsit și drumul în cariera muzicală, dar și marea dragoste. A devenit cunoscută de publicul din România la emisiunea Românii au talent, unde a fost semifinalistă. Ulterior a câștigat concursul X Factor, iar apoi a ajuns în finala emisiunii Bravo ai stil!

Cum s-a cunoscut Bella cu soțul ei

Bella l-a cunoscut pe actualul ei soț, Nicolae Ionuț Grigorie, într-un local din Malaezia. El era turist, ea susținea un concert. S-au îndrăgostit pe loc, iar Ionuț a reprezentat motivul pentru care Bella s-a mutat în România.

Deși s-au căsătorit civil în anul 2018, din cauza unor evenimente apărute și apoi a pandemiei de Covid-19, cei doi au tot amânat nunta. Era planificată pentru anul 2020, dar a venit pandemia, apoi s-a prelungit, iar câștigătoarea de la X Factor și-a văzut planurile spulberate.

Cu câteva luni în urmă, așa cum am mai scris, Bella a anunțat că începe pregătirile de nuntă. Acum, pe 26 mai, vor face nunta într-o zi de vineri și vor să fie un eveniment unde să primeze distracția. Au ales ziua de vineri pentru că atunci restaurantele nu erau toate antamate pentru alte petreceri. Va fi o nuntă mare, la care vor participa circa 200 de invitați.

Ginerele nu va vedea rochia de mireasă până la biserică

Bella Santiago a dat câteva detalii despre cum va fi nunta sa și a lui Ionuț. Vor respecta atât tradițiile românești, cât și pe cele din Filipine. De asemenea, mirele nu va vedea rochia de mireasă decât în fața altarului.

Va exista și dansul miresei, muzică bună, dar surprizele pentru invitați vor fi tradițiile din Filipine cu care Bella e sigură că-și va bucura invitații.

De la fabuloasa nuntă nu va lipsi nici fetița artistei din prima relație cu un bărbat din țara ei. Când Bella Santiago a venit în România, fetița a rămas în Filipine și a fost  crescută de mama artistei. Timp de doi ani nu a văzut-o doi. Apoi, împreună cu Ionuț a decis să o aducă aici, pentru că nu mai putea fără ea. Bella a tot povestit cum o tot întreba socrul când aduce fetița.

Când a ajuns acasă, aici, în România, micuța a fost primită ca o parte din familie. Socrul ei și soțul au învățat-o limba română în 3 luni, apoi micuța s-a acomodat foarte repede în București.

După nuntă, cei doi soți vor pleca în luna de miere. Nu s-au decis încă dacă vor alege Grecia sau Elveția.

Recomandarile noastre