Ben Affleck chiar face orice pentru Jennifer Lopez. Averea lui începe să intre pe mâinile ei

Ben Affleck chiar face orice pentru Jennifer Lopez. Averea lui începe să intre pe mâinile ei
Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt mai bine ca niciodată și s-au gândit să facă o investiție serioasă.

Frumoasa Jennifer Lopez și iubitul Ben Affleck au planuri mari. Iată ce urmează să apară în viața lor!

Jennifer Lopez și Ben Affleck vor vilă cu șapte garaje. Cât costă proprietatea imensă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au pus ochii pe casa miliardarului texan Todd Lemkin. E vorba de o proprietate uriașă care se întinde pe o suprafață de 1858 de metri pătrați și e înconjurată de pădure. Superba locație e dotată cu o bucătărie ce se învârte după soare, plus încă două bucătării destinate angajaților și invitaților.

Cât privește dormitoarele, zece la număr, acestea au băi duble, iar livingul este unul extrem de mare și de luxos. Proprietatea mai e dotată cu 1 băi, sală de cinematograf, sală de gimnastică, piscină, dar și teren de golf și, în plus, are și șapte garaje. Sursele spun că Ben urmează să plătească suma de 50 de milioane de dolari pentru a-și vedea iubita fericită.

Se pare că miliardarul Todd Lemkin ar fi cerut anul trecut 65 de milioane de dolari, deci actorul ar beneficia de o reducere substanțială de preț.

Cei doi își doresc un viitor împreună

Jennifer Lopez și Ben Affleck au avut o relație între 2002-2003, apoi s-au despărțit. Chiar dacă fiecare s-a mai îndrăgostit, iubirea pe care și-au purtat-o nu a dispărut, iar anul trecut au reluat legătura. Din căsnicia pe care artista a avut-o cu Marc Anthony, au venit pe lume doi gemeni, Max și Emme. Cei doi au fost împreună din 2004 până în anul 2014. La rândul său, Ben Affleck a fost căsătorit timp de 13 ani cu Jennifer Garner.

Au divorțat după ce Ben a călcat strâmb. Mai exact, a fost prins că o înșela pe Garner chiar cu bona copiilor lor, Christine Ouzounian (medalion).

Din această căsnicie s-au născut trei copii, Violet, Seraphina și Samuel. Sursele spun că Jennifer are o avere de 400 milioane de dolari, iar Ben ar avea în conturi nu mai puțin de 150 milioane de dolari.

Sursă foto: ea.md