În urmă cu câteva zile, paparazzi l-au surprins pe Ben Affleck părăsind casa din Miami a cântăreței Jennifer Lopez. Imaginile au arătat că Ben Affleck e răvășit tot. Se știe deja că cei doi și-au reluat povestea de dragoste după ce cântăreața s-a despărțit de Alex Rodriguez. În timp ce acesta din urmă s-a focusat pe afacerea lui proaspăt lansată, o linie de cosmetice pentru bărbați, J. Lo s-a reorientat și ea către proiectele ei. Și către Ben Affleck, bineînțeles. 

Noul cuplu a fost surprins de mai multe ori, ba în Miami acolo unde locuiește cântăreața, ba în Los Angeles unde actorul trăiește de ceva timp. Dacă la început încercau să fie discreți, fără succes, în urmă cu o săptămână au dat frâu liber iubirii și s-au ținut în brațe tandru în timp ce intrau într-un restaurant. 

Ben Affleck e răvășit tot. Uite cum arată când pleacă din brațele cântăreței 

Pentru că încă nu au confirmat nimic oficial până acum, fanii mor de curiozitate, și totodată și paparazii, care vânează orice în legătură cu cei doi. Un astfel de moment s-a petrecut în urmă cu câteva zile, când Ben Affleck a fost surprins plecând de acasă de la Jennifer Lopez. Nu asta însă a fost surpriza, ci fața actorului, care avea un zâmbet larg afișat. Ben era total răvășit și fericit în același timp, iar privirea și zâmbetul lui cu subînțeles au făcut cât 1000 de cuvinte. 

Rămâne totuși întrebarea ce făcea Jennifer Lopez în acest timp și dacă era la fel de fericită precum partenerul ei. Însă toate indiciile duc spre un mare „da”, căci se știe deja că artista e entuziasmată de faptul că Ben este din nou alături de ea, conform unor surse apropiate din anturajul ei. 

Foto: People

Bulă, la fel de celebru ca și Nicolae Ceaușescu. Românii făceau haz de necaz

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp