Ben Affleck și-a setat prioritățile. Jennifer Lopez nu este pe primul loc

Ben Affleck și-a setat prioritățile. Jennifer Lopez nu este pe primul loc
Ies la iveală noi detalii despre bârfa momentului din showbiz-ul autohton. Ben Affleck și-a setat prioritățile, iar Jennifer Lopez nu este pe primul loc.

La 17 ani de când au rupt logodna, Ben Affleck și J. Lo au reluat legătura și au plecat într-o escapadă romantică la cabana actorului din Montana. Rețete și vedete scria săptămâna trecută că cei doi vorbeau încă din luna februarie prin mesaje, iar acum încearcă o relație la distanță, în ciuda faptului că Lopez locuiește în Miami și Affleck în Los Angeles. Acum, Ben Affleck și-a setat prioritățile și a stabilit pe ce loc se află Jennifer Lopez. 

Affleck are 3 copii cu fosta soție, Jennifer Garner, iar Lopez are doi copii, din căsătoria cu Marc Anthony. Astfel, pe lângă programele încărcate pe parte profesională, ei au și grija familiei. Conform TMZ, Affleck i-ar fi zis cântăreței de dorința sa de a o vedea, în seria de emailuri din luna februarie. Se pare că Lopez iubește felul în care scrie Ben, astfel că actorul a profitat și i-ar fi scris cântăreței că „îi cucerește inima” cu stiloul său. 

Ben Affleck și-a setat prioritățile. Întâi copiii, apoi Jennifer Lopez 

În ciuda faptului că lucrurile par că s-au încins între foștii logodnici, niciunul dintre ei nu-și pierde capul așa ușor. Surse apropiate au declarat că Ben Affleck știe foarte bine care sunt prioritățile sale. De asemenea, Jennifer Lopez ar fi fost în Los Angeles timp de câteva zile, pentru a petrece timp cu Ben. „Jennifer a fost în Los Angeles doar câteva zile”, a spus sursa. A petrecut timp cu Ben. Au păstrat legătura în fiecare zi de la călătoria lor în Montana”.

Prioritatea maximă a lui Ben este să rămână lângă copiii săi din LA, dar se pare că încearcă să facă fezabilă o relație la distanță. „Este o situație dificilă, deoarece trăiesc atât de departe unul de celălalt, dar ambii par dedicați să facă lucrurile să funcționeze”, a adăugat sursa. 

Ben Affleck și-a arătat dedicarea față de copiii săi 

Și pentru că nu glumește, Ben Affleck a arătat zilele trecute că, deși Jennifer este foarte importantă pentru el, cei trei copii ai săi au parte de toată atenția. Actorul a fost văzut de paparazzi în timp ce își ducea fiul în vârstă de 9 ani, Samuel, la antrenament în Los Angeles. Ulterior, star-ul din „Argo” s-a întors să își ia fiul, îmbrăcat lejer cu un hanorac și blugi și cu fața acoperită de mască de protecție. Actorul pare hotărât să fie atât un tată dedicat, cât și un iubit atent și iubitor, ceea ce nu poate fi decât de admirat. 

Foto: Daily Mail / Backgrid, Facebook

Recomandarile noastre