Berlusconi are COVID-19 și a decis ceva neașteptat

Berlusconi are COVID-19 și a decis ceva neașteptat
Silvio Berlusconi e infectat cu noul coronavirus. Deși se află în grupa de vârstă a persoanelor considerate cu risc, fostul premier al Italiei nu renunță la campania electorală.

Silvio Berlusconi a fost confirmat bolnav de COVID-19, însă politicianul e decis să nu se oprească din campania electorală. Medicul său a confirmat că ex-premierul e asimptomatic și se află în izolare la casa lui din Arcore. Alberto Zangrillo a fost primul care a anunțat starea de sănătate în care se află Berlusconi.

În urma anunțului făcut de medicul său, Silvio Berlusconi a ținut să îi înștiințeze pe oameni că nimic nu îl oprește în a-și continua drumul spre obiectivele propuse: „Voi participa în campania electorală şi voi răspunde întrebărilor jurnaliştilor, respectând limitările impuse ca urmare a infectării cu coronavirus. Din păcate, s-a întâmplat asta, dar voi continua să lupt!”.

Boala afectează și familia lui Berlusconi

Doi dintre copiii milionarului Silvio Berlusconi, Luigi, în vârstă de 31 de ani și sora sa Barbara, de 36 de ani, au fost și ei depistați cu coronavirus. De fapt, cei doi au fost primii din familie care au avut simptomele.


Ed Sheeran a devenit tătic! Ce nume ciudat a ales pentru micuța nou născută

Kylie Jenner și genele false. Cum arată vedeta fără machiaj


Iubita și colega de partid a lui Berlusconi, Marta Fascina, nu se știe încă dacă e și ea pozitivă. Tânăra de 30 de ani l-a convins pe bărbat să divorțeze de soția sa, mai mare decât ea cu cinci ani, care, după 10 ani de căsnicie, a primit în urma partajului aproximativ 20 de milioane de dolari și un „bonus” anual de 1 milion de dolari.

Silvio Berlusconi (83 de ani), fostul patron de la AC Milan, acum conducător la Monza, continuă să fie în centrul atenției în Italia. Liderul partidului Forza Italia spune că va continua să lucreze pentru a sprijini candidații formațiunii sale politice în alegerile regionale, cu interviuri în ziare, la televiziune și pe rețelele de socializare.

Magnatul italian a fost prim-ministru al Italiei în patru rânduri, din 1994 până în 2011.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp