Într-un videoclip distribuit pe Instagram, Kylie Jenner a vorbit despre Shady Lashes în valoare de 18 dolari, pe care le va lansa ca parte a colecției Kylie Cosmetics Summer Sailor. Pentru a demonstra cum funcționează genele false, aceasta a postat un videoclip cu ea purtând o fâșie de gene pe un ochi și nimic pe celălalt.

„Fără gene împotriva genelor”, a descris ea videoclipul, care a fost repostat de un cont al fanilor după ce a fost în povestea de pe Instagram a  lui Kylie timp de 24 de ore.

În timp ce genele de la ochiul stâng arătau naturale și ușoare, cele de la ochiul drept păreau mult mai groase, mai întunecate și mai lungi.

Ultimele gene se potriveau perfect cu aspectul ei de machiaj full-glam, care includea fard de ochi neutru, creion de ochi, fard de obraz roz și ruj nud.

Naturală, dar cu filtru

La începutul acestei luni, Jenner le-a arătat fanilor cum arată cu și fără machiaj. Pe 16 august, ea a postat o serie de videoclipuri în povestea ei de pe Instagram, începând cu unul stând în picioare într-un halat cu cuvântul „înainte” scris peste clip. Ea a folosit un filtru strălucitor care a estompat imaginea, așa că nu este clar dacă purta machiaj în acel moment. 

Cu toate acestea, Kylie Jenner a postat un alt videoclip, în care a purta un machiaj glam, cu un machiaj strident al ochilor, gene false și buze pline. De asemenea, ea a scris „după” peste clip.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp