Beyoncé: Drumul către succes. Queen B a dat și cu mătura! Vă invităm să o cunoașteți pe Beyoncé ca fiică, soție, mamă, superstar, femeie de afaceri și spirit liber care a definit o generație de R&B și pop.

Beyoncé cânta în salonul de coafură al mamei ei

Beyoncé: Drumul către succes. Născută pe data de 4 septembrie 1981, Beyoncé Giselle Knowles a crescut într-o suburbie bogată din afara orașului Houston. Ea își numește casa copilăriei „fundația mea”. În fiecare an, părinții ei își duceau fiicele într-o vizită la Houston Livestock Show și Rodeo. 

„A fost ca cel mai mare picnic de familie. Am mânca Snickers prăjiți”, a spus Beyonce, atunci când povestea despre copilăria ei.

Mama ei, Tina, deținea un salon de coafură, Headliners. Acolo, Beyoncé mătura părul de pe podea și cânta „pentru a plăti permisul meu de sezon la Six Flags”.

Tina a spus că există o diferență de vârstă de cinci ani între Beyoncé și Solange. Acest lucru nu le-a împiedicat pe surori să organizeze spectacole împreună: „Au fost întotdeauna foarte protective și foarte apropiate”. Beyoncé a participat la primul concurs de talente la vârsta de 7 ani, cântând piesa „Imagine” a lui John Lennon.

De la Gyrls Tyme, la Destiny’s Child

La începutul anilor ’90, ea forma trupa Gyrls Tyme alături de LeToya Luckett, LaTavia Roberson și vărul Kelly Rowland, printre alții. Ceva vreme mai târziu, și-au redenumit trupa. Destiny’s Child și-a făcut debutul record cu piesa „Killing Time” de pe coloana sonoră „Men in Black” și a vândut peste un milion de exemplare ale albumului onomin în 1997.

Mathew Knowles, tatăl lui Beyoncé, a condus grupul și a pus fetele într-o scurtă tabără de antrenament. Tina Knowles, mama lui Beyoncé, le-a proiectat costumele. În anul 1997, Destiny’s Child a obținut primul lor contract discografic cu Columbia și primul lor hit a fost „No, No, No (Part 2)”.

„Dangerously in Love” și „Happily in love”

Beyoncé a început o carieră solo în anul 2003, lansând primul ei album „Dangerously in Love”. Piesele ei au fost fredonate pe tot globul, primind și cinci premii Grammy.

În 2008, Jay-Z i-a pus un inel pe deget. S-au căsătorit într-o ceremonie ultra-privată, înconjurați doar de prieteni apropiați și membri ai familiei. Au dat o petrecere în penthouse-ul lui Hov (Jay-Z) din New York.

Trecând peste toate obstacolele relației și zvonurile despre înșelat, cei doi sunt “Happily in love”, cum amândoi declară în albumul ‘The Carters- Everything is Love’ lansat în 2018. Beyonce a dezvăluit că a devenit o „ascultătoare mai bună” în această pandemie.

Cum au petrecut Beyoncé și Jay-Z de Valentine’s Day

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp