Bia Khalifa l-a uitat definitiv pe fiul Clejanilor. Cui îi spune acum „Regele meu”

Bia Khalifa l-a uitat definitiv pe fiul Clejanilor. Cui îi spune acum „Regele meu”
Cu Bia Khalifa nu se joacă nici un bărbat. Când diva e deranjată de ceva, pune piciorul în prag și își vede de viața ei.

Așa a pățit recent și Fulgy, băiatul Clejanilor. Deși Viorica de la Clejani o plăcea mult pe blondă și o vedea ca noră, lucrurile s-au schimbat.

În timp ce Fulgy pare destul de afectat de despărțirea de Bia Khalifa, în vizorul acesteia a intrat Dani Mocanu. De data asta nu e vorba de vreo relație de iubire, ci de faptul că blonda s-a declarat fana numărul 1 al manelistului.

Blonda a postat pe contul de socializare un moment din live-ul pe care Dani Mocanu l-a făcut pe TikTok și i-a făcut acestuia multe cadouri și au curs donațiile, tânăra fiind pe primul loc. Pentru ca toată lumea să știe ce reprezintă manelistul pentru ea, ea a spus că artistul este „Regele meu!”.

De ce s-a despărțit de Fulgy

Cu puțin timp în urmă, Bia a dat și un interviu în care a încercat să explice și de ce nu mai e într-o relație cu Fulgy, mărturisind că nu se încadrează în standardele sale. Pe de altă parte însă, ea a mărturisit că nu mai vrea să deschidă acest subiect, iar dacă el o va face va suporta consecințele.

„Doar mă protejez în caz de ceva și răspund în caz că trebuie să corectez situații sau discuții legate de mine”

„Bine că am scăpat de săracul ăla! Sunt singură, regina s-a întors. Și, pentru cine se întreabă, eu l-am lăsat. Eu am pus prima story și a pus și el după. Dacă e cuminte și își vede de treaba lui, nu vă spun ce s-a întâmplat, rămâne privat tot, din respect pentru mine, că eu nu fac tam-tam, doar mă protejez în caz de ceva și răspund în caz că trebuie să corectez situații sau discuții legate de mine.

Dacă vrea să-l fac vedetă, că nu-l bagă nimeni în seamă, că are TikTok-ul și Instagram-ul plin doar de mine (și nu le șterge, doar le arhivează ca să nu piardă like-urile). Atât am de spus, nu are decât să își vadă de treabă și să o lăsăm moartă”, a declarat Bia Khalifa.

Recomandarile noastre