Bianca Drăgușanu a ajuns de urgență la spital. I s-au umflat ochii și fața. Ce se întâmplă cu cea mai tare blondă a României

Bianca Drăgușanu a ajuns de urgență la spital. I s-au umflat ochii și fața. Ce se întâmplă cu cea mai tare blondă a României
Crăciunul a fost greu pentru Bianca Drăgușanu. De parcă n-ar fi fost de ajuns că a fost singură, fără iubit, blonda s-a trezit și cu probleme de sănătate și a ajuns la spital.

Bianca Drăgușanu a ajuns la perfuzii la o clinică privată pe care o are una dintre prietenele sale, după masa de Crăciun. Vedeta s-a trezit cu ochii și fața umflată, semn al unei alergii puternice. Bianca e foarte atentă întotdeauna la ceea ce mănâncă, dar se pare că a gustat din mai multe produse alimentare și de aici până la spital nu a mai fost decât un pas.

Și-a făcut niște analize de sânge, i s-au administrat și perfuzii pentru calmare

„Bianca nu s-a simțit prea bine, așa că a avut nevoie să o vadă un medic. A mers la prietena ei la clinică, la Elisabeta Vlădescu. Și-a făcut niște analize de sânge, i s-au administrat și perfuzii pentru calmare.

A mâncat și ea bucate tradiționale, ca tot românul și a pățit ce a pățit. I se umflaseră ochii și toată fața îi era umflată”, a spus o persoană apropiată Biancăi Drăgușanu pentru Click.

Bianca are și diabet

De altfel, Bianca a mai ajuns de multe ori pe mâna medicilor, din cauza oboselii sau a diabetului, o afecțiune periculoasă, pe care blonda o tratează cu multă responsabilitate. Se pare că boala s-ar fi declanșat pe sistem nervos, iar acesta e motivul real pentru care Bianca a renunțat definitiv la zahăr.

Nu odată, în cadrul mai multor interviuri, ea a mărturisit că e foarte atentă la orice preparat în consumă și optează mereu pentru o alimentație echilibrată și sănătoasă. În plus, Bianca nu pierde nopțile și e foarte atentă la persoanale care o înconjoară, pentru că nu are voie să se enerveze.

Recomandarile noastre