O operațiune de amploare s-a desfășurat în această dimineață, în 28 de județe din România, printre care și casa lui Alex Bodi. El s-a trezit cu oamenii legii la el în curte, fiind suspectat de implicarea într-o rețea de proxenetism.

De puțin timp, afaceristul s-a afișat cu o altă femeie, Daria, și a confirmat că el și Bianca nu mai formează un cuplu. Cu toate acestea, fosta lui parteneră îl susține chiar și de la depărtare. După despărțire, Bianca a ales să fugă din România, în luxosul Dubai, loc în care să se relaxeze și să-și aloce timp doar pentru ea pentru a-și pune ordine în gânduri.

Având în vedere faptul că nu se află în România, anunțul șocant a ajuns la urechile ei prin presă. Faimoasa blondină a transmis că nu știa nimic despre ceea ce i se întâmplă acum fostului ei iubit, dar a ținut să menționeze că îi pare rău că Alex Bodi trece prin asta.

Bianca Drăgușanu încă simte ceva pentru Bodi

În același timp, Bianca Drăgușanu a declarat că este sigură că se va dovedi că Alex Bodi este nevinovat și că este convinsă de faptul că faimosul om de afaceri va ieși cu bine din toată această situație, la fel cum a făcut și în altele. În același timp a ținut să sublinieze că nu știe nimic și că nu are, deci, ce să povestească.

„Îmi pare rău că Alex trece prin așa ceva. Eu am aflat acum din presă. Eu nu știu nimic despre acuzațiile care i se aduc, dar sunt convinsă că se va dovedi că este nevinovat. Sunt convinsă că va ieși ok din situația asta, așa cum a ieșit de fiecare data din orice situație. Îmi pare rău încă o dată. Sunt sigură ca va fi bine. Atat am de declarat”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

Victor Slav, în șoc! În casa lui Alex Bodi au intrat mascații! Acuzații de trafic de droguri și proxenetism. Unde era micuța Sofia?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri