Victor Slav, în șoc! În casa lui Alex Bodi au intrat mascații! Acuzații de trafic de droguri și proxenetism. Unde era micuța Sofia?

Victor Slav, în șoc! În casa lui Alex Bodi au intrat mascații! Acuzații de trafic de droguri și proxenetism. Unde era micuța Sofia?
Fostul soț al Biacăi Drăgușanu, Victor Slav, a primit două vești fulgerătoare din presă în mai puțin de 24 de ore. Prima, Bianca vrea să se mute în Dubai cu tot cu fiica lor, Sofia, în vârstă de 3 ani, iar a doua, mascații au intrat peste Alex Bodi, cel de-al doilea fost soț al Biancăi, în zorii zilei.

Bodi, de care Bianca abia s-a despărțit, a fost luat la puricat de anchetatorii DIICOT, care i-au intrat în casă în zorii zilei și l-au percheziționat.

Bianca s-a despărțit de afacerist în urmă cu o săptămână, iar dacă acest lucru nu s-ar fi întâmplat, mascații ar fi găsit-o acolo și pe Sofia, fiica Biancăi și a lui Victor Slav. Evenimentul cu siguranță ar fi marcat-o, cu atât mai mult cu cât anchetatorii căutau dovezi și puneau întrebări din sfera traficului de droguri și proxenetismului. În prezent, micuța se află acasă la tatăl ei.

În casa lui Bodi de la periferia Capitalei se afla doar rusoaica Daria Radionova, noua lui iubită și o femeie care, spun unii, ar fi milionară. Tânăra are numeroase operații estetice și conduce mașini de lux.

Vor fi audiate 18 persoane

După ce au ieșit din penitenciar, cei vizați în acest dosar au recrutat victime, le-au transportat și adăpostit în state occidentale (Germania, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveția), și le-au constrâns să practice prostituția în favoarea lor, în diverse cluburi de profil. În acest dosar este vizat și Alex Bodi
Conform DIICOT, victimele care, după ce erau transportate în străinătate, refuzau să practice prostituția erau sechestrate și supuse unor violențe extreme. De asemenea, unele dintre ele au fost vândute altor traficanți în scopul exploatării. O mare parte din sumele de bani obținute de către membrii grupării ajungeau la liderul interlop.

Ministrul de interne, Marcel Vela, a vorbit miercuri la sediul MAI despre acțiunile făcute “într-o zi importantă pentru combaterea infracționalității din România”.

“Atunci când am spus că suntem cu ochii pe ei, să știți că nu a fost o figură de stil. Este cea mai mare acțiune executată de MAI din ultimii ani. Au acționat 3.000 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și alți parteneri”, a declarat Marcel Vela.

BREAKING NEWS. Alex Bodi, ridicat de mascați! Acuzațiile sunt teribile