Bianca Drăgușanu dă pe dinafară de extravaganță. După elefanți și tigri a ajuns la scorpioni, și să vedeți ce face – Exclusiv

Bianca Drăgușanu dă pe dinafară de extravaganță. După elefanți și tigri a ajuns la scorpioni, și să vedeți ce face – Exclusiv
Bianca Drăgușanu se pregătește să își încheie vacanța exotică superbă pe care a petrecut-o alături de iubitul ei, Gabi Bădălău, în Tailanda. Nu înainte însă de a bifa o nouă excentricitate.

Timp de o săptămână, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au umplut internetul cu imagini fabuloase din vacanța lor luxoasă pe care o petrec în peninsula Phuket din Tailanda. Așa cum a ieșit la iveală din postările blondinei, vacanța este un barter, astfel încât agenția care a facilitat a fost mereu etichetată în postările acesteia.

A fost, într-un fel, cadoul extravagant pe care Bianca i l-a făcut lui Gabi Bădălău de ziua lui, după ce acesta a răsfățat-o cât a putut de mult cu ocazia aniversării sale dar și a fiicei ei, Sofia. Bianca Drăgușanu a avut parte de situații inedite și s-a dovedit extrem de curajoasă. Frumoasa vedetă s-a scăldat în compania elefanților și chiar a avut curajul să urce pe unul dintre aceștia. Momentul acela a beneficiat și de o surpriză, animalul împroșcând-o cu apă pe Bianca.

Bianca Drăgușanu a trecut la meniul cu scorpioni

Interacțiunea cu animalele sălbatice nu s-a oprit aici, Bianca și Gabi au ajuns inclusiv într-o rezervație cu tigrii, alături de care s-au fotografiat și pe care i-au mângâiat.

Înainte să plece înapoi acasă, Bianca Drăgușanu și-a permis o nouă extravaganță, lumea știind despre ea că este o femeie căreia îi place să iasă în evidență prin gesturile sale mai puțin obișnuite.

Seara trecută, Bianca Drăgușanu a ieșit la plimbare în compania iubitului ei, ocazie cu care a decis să testeze un meniu deloc obișnuit pentru români. Asta după ce, pe toată durata sejurului, cei doi s-au răsfățat cu fructe de mare, nuci de cocos și alte preparate exotice. În final, Bianca a ajuns să aibă un meniu cu scorpioni prăjiți, iar vedeta nu s-a putut abține și a împărtășit acest act de curaj cu toți fanii ei de pe Instagram.

Sursa foto: Instagram