Bianca Drăgușanu, gest suprem de iubire pentru Bădălău. Și-a vândut imaginea ca să-i facă un cadou de ziua lui – Exclusiv

Bianca Drăgușanu, gest suprem de iubire pentru Bădălău. Și-a vândut imaginea ca să-i facă un cadou de ziua lui – Exclusiv
De câteva zile, Bianca Drăgușanu și iubitul ei, Gabi Bădălău, se întrec în a exemplifica, pe rețelele sociale ce vacanță fabuloasă au. Cei doi au plecat în Thailanda și, după câteva zile petrecute în capitala Bangkok, au ajuns în peninsula Phuket unde se răsfață într-un resort de lux.

Zilele trecute Gabi Bădălău și-a aniversat ziua de naștere pe plajă în compania iubitei sale, care nu am mai prididit cu dovezile de iubire, postând nenumărate fotografii de cuplu. Mai mult decât atât, Bianca a ținut să le arate tuturor cum este răsfățată, dând de înțeles că răsfățul vine din partea iubitului său. Așa se face că și-a filmat intrarea triumfală într-o baie unde o aștepta o cadă plină de spumă și petale roșii de trandafir.

Realitatea însă nu dovedește că Bianca Drăgușanu ar fi în spatele acestei vacanțe minunate. Toate semnele pe care destul de multă lume le pot pricepe duc spre o singură concluzie.

 

Bianca Drăgușanu a făcut un gest suprem de iubire pentru iubitul ei

Blondina și-a vândut imaginea ca să-i facă lui Gabi Bădălău un cadou exclusivist de ziua lui. Toate postările Biancăi din vacanța în Tailanda sunt etichetate cu numele agenției de turism prin care cei doi au călătorit. Bianca a vizitat elefanții și mai nou ajuns să stea în compania unor tigrii, alături de unul dintre ei fotografiindu-se și sărbătoritul zilelor trecute.

Odată cu aceste imagini, Biancăi i-a „scăpat” un detaliu care probează, dacă mai era nevoie de o dovadă în plus, faptul că vacanța fabuloasă în care se află ea și iubitul ei este supusă unor termeni și condiții stabilite prin contract.

Bianca Drăgușanu a distribuit o imagine „parteneriat plătit” cu agenția prin care a călătorit după cum se vede și în imaginea atașată.

Postarea vine în contextul în care atât Bianca Drăgușanu, cât și iubitul ei s-au întrecut parcă unul pe altul în a filma locurile minunate în care se află și în a distribui aceste imagini pe internet. Evident cu etichetele de rigoare. În absolut toate imaginile, în cazul Biancăi, respectiv într-una singură în cazul iubitul lui ei.

Sursa foto / video: Instagram