Bianca Drăgușanu, dezbrăcată de tot pe internet. Fanii sunt în delir

Bianca Drăgușanu, dezbrăcată de tot pe internet. Fanii sunt în delir
Bianca Drăgușanu ține să reamintească tuturor, de mai multe ori pe ci că ea trăiește pe picior mare, și asta nu are nicio legătură cu bărbații din viața ei. Diva se află la Istanbul zilele acestea, iar joi de dimineață a avut o surpriză imensă pentu fanii ei. Oare îi povestește, măcar, cineva lui lui Bodi?!

După despărțirea de Alex Bodi, care a fost cu aproximativ o săptămână înainte ca acesta să fie arestata și acuzat de proxenetism, trafic de persoane și de droguri de mare risc, plus șantaj, Bianca Drăgușanu are parte numai de clipe minunate. Se ocupă de afaceri și se răsfață cum numai ea știe că e mai bine. A fost în Dubai, acum e în Istanbul. Și, „cireașa de pe tort”, s-a pozat dezbrăcată  de tot în așternuturi și cu fundul gol la vedere, în fereastră!

Bianca Drăgușanu,  goală pe internet

Diva a postat o imagine pe Instagram în care apare goală, pentru a-și expune trupul perfect la care au lucrat echipe de specialiști. Bianca Drăgușanu și-a acoperit părțile intime cu un cearșaf și și-a lăsat trupul să fie admirat și de cei peste 1,1 milioane de fani care o urmăresc pe rețeaua de socializare.

De asemenea, s-a fotografiat într-un body „tongue”, în geamul camerei de hotel unde stă cu prietenele ei, lăsând, iarăși, la bună vedere, fesele-I rotunde, prelucrate și ele, și îngrijite atent, când diva se află la București, într-un salon de întreținere și, bineînțeles, în sala de fitness.

De câteva zile, fosta prezentatoare Kanal D se află în Turcia, pentru a-și alege materiale pentru afacerile cu blănuri și haine, după cum a dezvăluit Fanatik. După cum se știe, Bianca Drăgușanu deține un showroom cu haine de blană, dar și alte piese vestimentare, de costume de fitness, geci din piele pe care le distribuie în toată Europa, iar aprovizionarea și-o face din Turcia.

Sursa foto: Instagram

Andreea Bălan, sărut  pasional în public. De ce nu se mai ascunde