Bianca Drăgușanu e foc și pară pe Măruță. S-a dus la el gratis, dar acum recuperează de la Dan Negru

Bianca Drăgușanu e foc și pară pe Măruță. S-a dus la el gratis, dar acum recuperează de la Dan Negru
A făcut o mare greșeală când a acceptat să meargă în emisiunea lui Cătălin Măruță, de aceea a fost extrem de atentă când a primit invitația Antenei de a filma pentru Revelion.

Anul acesta, Revelionul prezentat de Dan Negru va fi cel mai cel. Nici Bianca Drăgușanu nu va lipsi.

Bianca Drăgușanu e foc și pară pe Măruță. S-a dus la el gratis, dar acum recuperează de la Dan Negru

Indiferent unde s-ar duce sau ce ar face, Bianca Drăgușanu reușește mereu să iasă în evidență. Și rare sunt momentele în care aceasta nu este tratată așa cum și-ar dori. Cel care a făcut-o să-și iasă din minți este Cătălin Măruță care, spune vedeta, e… un pervers.

Bianca nu doar că s-a dus la el gratis, lucru pe care-l face extrem de rar dar, deși a hotărât cu producătorii ce subiecte vor fi abordate, s-a trezit că soțul Andrei pune întrebări care nu-și aveau rostul. Bianca este atât de supărată pe toată povestea, încât a afirmat că niciodată nu îi va mai călca piciorul fin în studioul lui.

„E ultima oară când am fost în emisiunea lui. Fusesem anunțată că e un pervers. Una am stabilit înainte și alta a făcut. Vorbisem cu producătorul despre ce va fi în emisiune. El a făcut cu totul altceva. Urmărește doar să te pună într-o lumină proastă, se gândește numai la el. Am fost benevol în emisiunea lui, deși eu foarte rar accept asta…Facerea de bine e…”, a povestit Bianca Drăgușanu.

Cel mai gras contract la Revelionul lui Negru

Acum însă, Bianca are un motiv de bucurie. Invitată la Revelionul lui Dan Negru, aceasta și-a pus agentul să negocieze la sânge. Finalitatea a fost cea așteptată. Fosta soție a lui Alex Bodi va primi cei mai mulți bani dintre toți invitații. Undeva, în jurul a 2000 de euro. Adică 25% din prețul ținutei festive pe care o va îmbrăca la trecerea în 2022.

Și dacă rochia se spune că va fi cea mai tare, Bianca o va asorta și cu încălțăminte de lux, cu tocuri de 12 cm. Cât privește filmările, acestea vor dura timp de două zile, opt ore pe zi și se vor desfășura la Romexpo, în condiții de maximă siguranță.

Să sperăm că investiția va merita, fiindcă Dan Negru a anunțat că, anul acesta, și-a propus să bată BBC la audiență.

Sursă foto: instagram