Bianca Drăgușanu face ce nu a făcut pentru niciunul dintre iubiții ei. Emoționant

Bianca Drăgușanu face ce nu a făcut pentru niciunul dintre iubiții ei. Emoționant
Bianca Drăgușanu nu precupețește nici un efort în a-și exprima dragostea față de noul său iubit, Gabi Bădălău. Postările de pe rețelele de socializare arată că blonda este mai îndrăgostită ca oricând. 

S-a declarat cea mai fericită femeie, cu o viață absolut perfectă, în care grijile și problemele sunt doar o amintire îndepărtată: Bianca Drăgușanu face ce nu a făcut pentru niciunul dintre iubiții ei. Bianca trăiește pe picior mare și se bucură zilnic de luxul și opulența pe care și le permite din plin.

Bianca Drăgușanu face ce nu a făcut pentru niciunul dintre iubiți

După vacanța de început de an din Dubai, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au dat o „fugă”  în Maldive. Ei și-au bucurat fanii de pe rețelele de socializare cu postări romantice și declarații de dragoste.

Bianca și Bădălău, în colimator

La întoarcere în țară, surprizele au continuat. Bianca Drăgușanu a postat în repetate rânduri imagini pe rețelele de socializare cu buchetele uriașe de flori pe care le-a primit la ceas de noapte. Dar, a venit și rândul blondei să-i demonstreze lui Bădălău sentimentele  față de el. Mărturie stă mesajul postată pe Instagram.

„În brațele tale, văd norii aproape, Ești ploaie de stele când în suflet e noapte”, sunt versurile postate de Bianca Drăgușanu pe Instagramul ei, scrie Evenimentul Zilei.

Pregătită să meargă a treia oară la altar

Recent, vedeta a declarat că este pregătită să ajungă pentru a treia oară în fața altarului și este convinsă că de această dată va fi și ultima. Bianca Drăgușanu visează la o nuntă ca în povești, unde luxul și extravaganța vor fi ca la ele acasă. De asemenea, blondina a mărturisit că ar îmbrăca nu mai puțin de 10 rochii de mireasă la marele eveniment, pentru așa cum a precizat ea, „una nu este destul”.

Evident alesul este Gabi Bădălău, fiul actualului vicepreședinte al Curții  de Conturi, Niculae Bădălău. El se află în divorț cu cântăreața Claudia Pătrășcanu cu care are doi copii. Se pare însă că Niculae Bădălău nu ar fi deloc de acord cu escapadele fiului său. Motivul fiind că îi afectează imaginea pe care o are în societate.

Sursa foto: Instagram

Andreea Bălan și-a lăsat fanii cu gura căscată. Pozele spun totul!

Recomandarile noastre