Andreea Bălan și-a lăsat fanii cu gura căscată. Pozele spun totul!

Andreea Bălan și-a lăsat fanii cu gura căscată. Pozele spun totul!
Andreea Bălan este foarte activă pe rețelele sociale. Artista s-a obișnuit să comunice tot timpul cu comunitatea ei din mediul online. Ea își ține fanii la curent cu întâmplările din viața de zi cu zi.

Andreea Bălan și-a lăsat fanii cu gura căscată. Fiind mereu prezentă pe rețelele sociale, Andreea Bălan și-a obișnuit fanii cu postări cât mai creative. Acestea vin uneori la pachet cu informații despre proiectele pe care le desfășoară sau noutăți din viața ei.

Andreea Bălan și-a lăsat fanii cu gura căscată

Ultimele fotografii distribuite pe contul ei de Instagram au stârnit discuții aprinse. Andreea Bălan și-a lăsat fanii cu gura căscată. Artista a pozat mai ceva ca un model de top. Pe deasupra, le-a arătat tuturor că se menține și face și sport.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Imaginea a strâns rapid mii de aprecieri, precum și complimente în secțiunea de comentarii. Una dintre cele mai remarcabile reacții este chiar cea a iubitului ei. Tiberiu Argint este mândru de partenera lui de viață și nu se sfiește să le arate asta tuturor. El a comentat la fotografia postată de Andreea Bălan pe Instagram: „Iubita mea! Ești minunată!”.

„Superbă și minunată”, „Cea mai superbă blondă din România”, „O dansatoare și mămică desăvârșită. Nu am cuvinte, superbă, felicitări, ține-o tot așa!”, „Eu iubesc mult dansul, o trăire adevărata prin muzică. O simți în toate oasele!”, „Sexy și neînfricată! Bravo!”, au complimentat-o fanii pe Andreea Bălan.

Andreea Bălan și-a găsit liniștea alături de Tiberiu Argint

Andreea Bălan a mărturisit că și-a găsit liniștea alături de Tiberiu Argint. Artista visa de multă vreme la o așa relație. Cei doi se înțeleg de minune, lucru care se poate vedea și în zâmbetul până la urechi al cântăreței, pe care îl afișează în ultima vreme.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine. N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a povestit Andreea Bălan.

Dana Rogoz, surpriză de acasă. Cine a sunat-o, tocmai din România

Recomandarile noastre