Dana Rogoz, surpriză de acasă. Cine a sunat-o, tocmai din România

Dana Rogoz, surpriză de acasă. Cine a sunat-o, tocmai din România
Dana Rogoz se află în Slovacia, acolo unde filmează pentru un proiect. Vedeta a avut parte de un telefon tocmai din România. Dana Rogoz, surpriză de acasă.

În decembrie, Dana Rogoz a anunțat că va lipsi o lună din țară. Actrița a plecat astfel în Slovacia, acolo unde filmează pentru un proiect cinematografic alături de Pavel Bartoș. Cu ea a luat-o și pe micuța Lia, fetița ei de 8 luni. Aseară, Dana Rogoz a avut parte de o surpriză de acasă. Cineva a sunat-o, direct din România. 

Soțul Danei, regizorul Radu Dragomir, a rămas în țară pentru a avea grijă de fiul lor, Vlad. Vedeta povestea la plecare că Vlad a fost tare trist la plecarea Danei și a surioarei Lia. ”Și că să fie și mai grea plecarea, Vlad a plâns in hohote la despărțire… offf! Să ne țineți pumnii!”, scria Dana Rogoz pe Instagram în urmă cu ceva timp. 

Dana Rogoz, surpriză de acasă. Ce sarcină a primit de la fiul ei, Vlad 

Dana Rogoz surpriză

Deși muncește mult la filmări și în rest își ocupă timpul cu îngrijirea micuței Lia, Dana e mulțumită. Și pentru că dorul de băiețelul ei Vlad este mare, cei doi comunică pe apel video, după cum a mărturisit chiar Dana pe Instagram. Vedeta a povestit că Vlad i-a arătat jucăriile lui pe apel video. ”Zi liberă, de plimbări cu căruțul și de relaxare în camera de hotel. Cel mai drăguț moment al zilei, de notat în jurnal, a fost video call-ul cu Vlad, în care mi-a făcut un spectacol cu jucăriile lui”, a povestit actrița. 

Se pare că cel mic nu a uitat nici de surioara Lia, căci i-a trimis Danei indicații prețioase de respectat întocmai cu cea mică. ”Iar mai spre seară, mi-a trimis o serie lungă de mesaje audio cu „ba ba ba ba”, apoi „ma ma ma ma”…și tot așa, spunandu-mi că sunt exerciții pentru Lia. Trebuie să o pun să le asculte pe rând, și să îi las 1 minut pauză între fiecare, ca să aibă timp să repete. Așa am primit instrucțiuni. Și în dimineața asta am vorbit cu Radu despre acest plan ultra simpatic al lui Vlad”, a mai scris Dana Rogoz pe Instagram. 

Foto: Instagram

Recomandarile noastre