Bianca Drăgușanu iar a intrat în bucluc. De data asta la Roma. „Am făcut un circ. Dar circ…”

Bianca Drăgușanu iar a intrat în bucluc. De data asta la Roma. „Am făcut un circ. Dar circ…”
Când ai bani de îi întorci cu lopata așa cum e cazul Biancăi Drăgușanu, parcă nimic nu pare imposibil și ai impresia că totul ți se cuvine.

N-a început bine anul și Bianca Drăgușanu a dat cu stângul în dreptul. Recent, aceasta a avut parte o situație care a scos-o din minți.

Bianca Drăgușanu iar a intrat în bucluc. De data asta la Roma. „Am făcut un circ. Dar circ…”

A simțit că are nevoie de un moment de relaxare, așa că Bianca Drăgușanu și-a luat o prietenă și au dat fuga la Roma. Ce s-a dorit a fi o vacanță pe cinste, era pe punctul de a se transforma într-un coșmar. Când a intrat în camera de hotel, Bianca a făcut o criză de nervi, pentru că nu era cea văzută în fotografii. Imediat, i-a tras de urechi pe angajați și a cerut să fie mutată într-o altă cameră.

„Îmi place să stau unde e bun și frumos, dar este în funcție cu cine mergi”

„Pe la Roma am pățit ( n. red. nemulțumită de cazare), pentru că merg și acolo destul de des. Am fost cu o prietenă. Cum arăta în realitate… Nu avea nicio legătură cu patul, cu cearșaful. Când am ajuns acolo am făcut un circ, dar circ! Vorbeam în spaniolă.

Le-am zis să îmi schimbe camera, că nu se poate! Pe internet arată într-un fel, în realitate într-un fel. Eu cunosc toate nivelurile de cazare. Îmi place să stau unde e bun și frumos, dar este în funcție cu cine mergi.”, a declarat Bianca Drăgușanu în emisiunea lui Teo Trandafir.

La Monaco a fost… gazată și prăduită

Dar nu e pentru prima dată când Bianca are parte de situații neprevăzute. Cu ceva timp în urmă și-a stricat și vacanța de la Monaco, unde a fost jefuită de cele mai de preț lucruri. Asta după ce a fost urmărită cu drone mai multe zile, apoi… gazată în camera de hotel.

„Când am fost în vacanță la Monaco, am stat la o vilă care era dotată cu tot ce e posibil omenesc în lumea asta, camere, piscine, bucătar, servitori, menajeră. Dar, colac peste pupăză, noi am fost gazați și mie mi-au furat ce aveam eu mai mișto la mine.

Atunci când pleci într-o vacanță îți iei cele mai mișto ceasuri, cele mai mișto genți, deci am rămas fără papuci. Ne-a gazat în cameră. Ne-au urmărit cu dronă, ne-au filat vreo două trei zile și noi, români cu cașcaval, mergeam la plajă numai fiță, eram foarte opulenți. Practic, fiecare are un stil de viață. Ne-au filat cu drona două trei zile.”, s-a destăinuit vedeta într-o emisiune televizată.

Sursă foto: instagram