Bianca Drăgușanu, copleșită. Cineva i-a intrat în casă când ea era la piață

Bianca Drăgușanu, copleșită. Cineva i-a intrat în casă când ea era la piață
Nu știm foarte clar dacă mai e sau nu împreună cu iubitul ei, declarațiile sunt destul de ambigue la ea.

Vineri povestea cum nu a putut rămâne în casa iubitului de gura soacrei, azi ne arată Bianca Drăgușanu cum e copleșită de gesturi romantice. S-a întors de la cumpărături și a găsit casa plină de flori. Și nu orice flori, ci trandafiri roșii. Înșirați de la intrare, din hol, pe scările interioare, și până sus.

În dormitor, pe pat o aștepta pe Bianca un buchet imens. Dar drumul până acolo nu i-a fost presărat cu petale  de trandafiri, ci cu buchete. Mii de trandafiri au întâmpinat-o pe Bianca.

Bianca Drăgușanu, copleșită de gesturi romantice.

Și nu a fost vorba de orice fel de trandafiri, cu de unii roșii, simbol  universal al iubirii. Au fost enorm de multe buchete, probabil mii de fire de trandafir au ajuns în casa Biancăi Drăgușanu. Dar, ceea ce este cu adevărat interesant e cum au ajuns florile acasă la blondină. Asta pentru că ea tocmai ce fusese la cumpărături. Ceea ce înseamnă că ușa era închisă.

Deci a putut intra doar cineva care avea cheia Biancăi Drăgușanu. Or, ca să aibă cheia de la apartamentul ei, se presupune că ar fi într-o oarecare relație.

Ce amestec are Gabi Bădălău cu trandafirii din casa Biancăi

Prima idee la care ne putem gândi este că însuși Gabi Bădălău ar fi vrut să își „premieze!” iubita pentru că, așa cum a mărturisit vineri, la televizor, e dispusă săi ierte și ieșirea în decor cu ultima domnișoară. Plus că Bianca a mărturisit, în aceeași emisiune, cât de mult îl iubește.

„Nu știu dacă o să mai fiu sau nu cu el, că e situația asta …Dacă o fi așa, eu mă retrag din toată situația asta. Am trecut peste o grămadă de chestii pe care mi le-a făcut și m-a durut. (…) Sunt hotărâtă să mă retrag din ecuația asta, spre deliciul familiei lui și poate o să fie fericit cu această fetiță. Eu chiar îmi doresc să mă retrag pentru că nu mă mai regăsesc sub nicio formă.”, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

Sursa foto: Instagram