Bianca Drăgușanu își scoate nasul cel nou la aer

Bianca Drăgușanu își scoate nasul cel nou la aer
A trecut ceva timp de când și-a operat nasul, dar abia azi s-a întâmplat marea „minune”. Bianca Drăgușanu dă cu nasul pe internet. Și la aer.

Și-a făcut curaj: Bianca Drăgușanu își scoate nasul cel nou la aer. La mijlocul lunii trecute, Bianca Drăgușanu a realizat că simte nevoia de o schimbare, așa că și-a făcut o operație la nas. Apoi a împărtășit totul pe rețelele sociale. Fața blondinei este încă inflamată și are un cheag de sânge la ochiul drept, după cum chiar ea a arătat pe Instagram, la începutul lunii.

„Am vreo 12 zile de la operație. Da, mi-am făcut rinoplastie, pentru că așa am simțit nevoia, nu pentru că ar fi fost neapărat nevoie”, spunea Bianca. Povestea nu s-a terminat aici, ba chiar din contră. Bianca s-a dus să întrebe doctorul ce operație i-a făcut. Între timp, a aflat și, cuminte, a așteptat să se refacă.

Bianca Drăgușanu își scoate nasul cel nou la aer

Medicul i-a recomandat să o lase mai moale cu efortul fizic, astfel că, în tot acest timp, Bianca nu a mai mers la sport. Și-a cumpărat însă o bandă de alergare pentru acasă. Mișcarea a fost bună, mai ales că, acum s-au închis sălile de sport.

Bianca Drăgușanu își scoate nasul cel nou la aer

Luni, Bianca Drăgușanu și-a scos nasul cel nou la aer. „A venit primăvara și această stare de bine a mea a venit din faptul că am început să mă dezumflu și nasul meu începe să arate mai bine. Da, încă nu așa de bine cum îmi doresc eu, dar în curând am să fac un filmuleț fără filtru.

Pentru că se vede o mare mică diferență, a dispărut cireșica din vârful nasului. Mă simt mult mai bine astăzi, și datorită faptului că se dezumfla fața cu totul și pot să-mi reiau activitățile. Plec la atelier, pentru că am niște rochii frumoase și niște treninguri foarte mișto. Apoi am de făcut niște poze”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu, din mașină.

Sursa foto: Instagram

Cu cine seamănă mai mult Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. Artistul dezvăluie detalii