Cu cine seamănă mai mult Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. Artistul dezvăluie detalii

Cu cine seamănă mai mult Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. Artistul dezvăluie detalii
Smiley și Gina Pistol au adus pe lume o fetiță minunată, care peste câteva zile împlinește o lună. Artistul a mărturisit cu cine seamănă mai mult Josephine.

Cu cine seamănă mai mult Josephine. Smiley și Gina Pistol formează un cuplu puternic deja de câțiva ani. Cei doi au fost mereu în centrul atenției, mai ales că Smiley este un celebru cântăreț, iar Gina o prezentatoare văzută în multe show-uri. Presa este mai atentă în ultima perioadă la acest cuplu, întrucât Gina a adus pe lume un copil minunat.

Acum cei doi au o nouă responsabilitate după ce s-a născut pe data de 9 martie fiica lor, pe nume Josephine Ana Maria. Vorbesc despre ea cu mare drag și își împărtășesc experiența de părinți pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, nu se grăbesc să publice fotografii cu fiica lor.

Cu cine seamănă mai mult Josephine ?

Smiley în cadrul podcastului lui Mihai Morar de pe YouTube a oferit mai multe detalii despre rolul de părinte și fiica lui. Artistul a menționat că nașterea copilului i-a schimbat viața complet, întrucât fetița cere multă atenție și grijă. Este mândru că acum poate fi numit tătic și că îi poate oferi copilului său un viitor frumos.

Cântărețul menționează că Josephine are trăsături și de la el, dar și de la Gina. Se pare că fetița va avea un chip foarte frumos, pentru că are niște părinți cu o înfățișare iubită de o mulțime de fani. Mai adaugă că în unele momente îi pare că seamănă mai mult cu mamei ei, în alte situații vede mai multe trăsături de la el.

Este clar că fetița mai trebuie să crească, iar peste câteva luni tinerii părinți își vor da seama cu cine seamănă mai mult. Până atunci se bucură că au parte de un copil sănătos, care urmează să descopere lumea în care a venit.

„Oamenii apropiați au văzut fetița, în poze. Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri.
Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine”, povestește Smiley în cadrul podcastului Fain și Simplu.

Foto

Instagram

Chefii au mâncat cea mai scumpă carne. Bucătarul a primit cuțitul de aur