Chefii au mâncat cea mai scumpă carne. Bucătarul a primit cuțitul de aur

Chefii au mâncat cea mai scumpă carne. Bucătarul a primit cuțitul de aur
Este veselie mare la Chefi la cuțite, mai ales când concurenții vin cu tocănițe și orez cu lapte. Un bucătar tânăr i-a lăsat cu gura căscată. A preparat o farfurie cu cea mai scumpă carne din lume. I-au dat cuțitul de aur.

E show la Chefi la cuțite. Celebrii bucătari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au experiență mare, de prin toate bucătăriile lumii. Însă, tot mai vin concurenți care să îi impresioneze. Chef Cătălin Scărlătescu a dat cuțitul de aur pentru un sushi făcut din cea mai scumpă carne din lume.

Chefii au mâncat cea mai scumpă carne din lume

Cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu a plecat la un tânăr bucătar, din Târgoviște. Până să intre în bucătărie era livrator de pâine.

Alexandru Bădițoaia , de 28 de ani, a venit din Târgoviște. A lăsat în urmă munca grea, cu cârca, și și-a urmat visul, să ajungă un mare bucătar.

”Aici începe cea mai intensă experiență din viata mea! Experiență pe care nu mi-o puteam imagina când mă uitam la sezoanele anterioare stând confortabil pe canapea”, a spus Alexandru.

Tânărul bucătar își dorește să ajungă în finala competiției Chefi la Cuțite 2021, are încredere în forțele sale. Este doar de 5 ani bucătar.

În ciuda emoțiilor, acesta reușit totuși se se monteze și să finalizeze cu succes un preparat care a necesitat tehnici de gătire aparte și atenție sporită la detalii.

Alexandru Bădițoaia a mizat pe un preparat exclusivist în etapa preselecțiilor Chefi la Cuțite. Tânărul a preparat sushi cu carne de vită.

Însă, nu a folosit orice carne de vită, ci una dintre cele mai scumpe din lume: Kobe Wagyu, o carne de vită incredibil de fragedă, cu o consistență aparte și un preț piperat, 800 de euro/ kg. Doar cei bogați își permit să savureze un preparat exclusivist, realizat din vită kobe.

Doar cei bogați își permit să savureze un preparat exclusivist, realizat din vită kobe

Chef Cătălin Scărlătescu a dat cuțitul de aur

Alexandru Bădițoaia , de 28 de ani, a luat cuțitul de aur

Chefii au fost duri cu Alexandru Bădițoaia, iar pe chipurile lor nu s-a citit nici o secundă că ar fi impresionați de preparatul din farfurie.

Atitudinea lor l-a descurajat pe Alexandru, iar faptul că, pentru câteva momente, lumina s-a stins în platou l-a debusolat complet.

Apoi, chef Cătălin Scărlătescu a scos cuțitul de aur. Alexandru spusese că și-ar dori să facă parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, susținând că acolo ar funcționa cel mai bine. „El țipă, eu lucrez!”. Uite că visul lui s-a îndeplinit!


Chefi la cuțite cu surprize. Un bucătar de 26 de ani a făcut senzație

Un băiețel de opt ani a făcut senzație la Chefi la cuțite. Nu mulți pot face asta