Cine este concurentul cu părul verde de la Chefi la cuțite

Cine este concurentul cu părul verde de la Chefi la cuțite
Selecțiile concurenților de la Chefi la cuțite sunt pline de surprize, iar jurații sunt puși pe glume și pe cântat. Printre cei care au venit să își încerce norocul a venit și un tânăr cu părul verde. Chef Florin Dumitrecu l-a recunoscut imediat.

Printre candidații la Chefi la cuțite a venit un concurent cu părul verde. Chef Florin Dumitrescu l-a recunoscut imediat. Este o mare vedetă printre internauți și s-a apucat de gătit pentru că se saturase să mănânce doar sandvișuri.

Cine este concurentul cu părul verde de la Chefi la cuțite

Keed de la Șatra B.E.N.Z. concurează la Chefi la cuțite

Concurentul cu părul verde i-a surprins pe chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

S-a prezentat simplu, (Ioniță Bogdan) David, dar chef Florin Dumitrescu l-a recunoscut imediat. Celebrul bucătar este pasionat de muzică și este la curent cu trupele de succes.

”E Keed de la Șatra B.E.N.Z. Are piesa cu addidașii”, a spus Dumitrescu. Într-adevăr, trupa Șatra B.E.N.Z. are un succes uriaș pe Internet. Fiecare piesă a lor are milioane de vizualizări. Muzica lor este inedită, versurile sunt într-un limbaj colorat și de multe ori obscene.

Keed, acum în vârstă de 33 de ani, s-a apucat de muzică de la 16 ani, dar abia la 27 de ani a venit primul success. Spune că nici nu se aștepta să fie înțeles. Viața lui nu a fost tocmai ușoară.

Concurentul cu părul verde de la Chefi la cuțite

De ce a venit Keed la Chefi la cuțite? Trapperul spune că gătește rar. S-a apucat de gătit în Danemarca pentru că se săturase să tot mănânce sandvișuri. Acolo a făcut ciorbiță și tocăniță.

”Sunt obișnuit să merg în cântări și fiind perioada asta nu am putut să fac asta. M-am simțit puțin sufocat și am decis să fac lucruri care să-mi dea vibrații. Îmi place să gătesc. E a treia sau a patra oară când am vrut să vin. Mi-a fost frică de faptul că nu o să trec mai departe.”, a spus Keed la Antena 1.

Pentru selecții. Keed a preparat cu mari emoții, ”vită și tăieței, cu draci pe ei”. ”Am făcut rețeta asta de 4 ori”, a mărturisit Keed.

Trapperul și-a dorit foarte mult să meargă mai departe, iar spre surprinderea sa a primit două cuțite din partea lui Sorin Bontea și din partea lui Florin Dumitrescu.

”Eu în momentul în care eu cobor de pe scenă sunt om. Eu aici am venit ca și concurent om, nu ca și concurent artist. Emisiunea asta îmi dă niște stări”, a mai mai adăugat tânărul.

”Când mă uit la emisiune, se urcă părul pe mine și fac urât. Îmi place foarte mult. Este emisiunea mea preferată”, a mai spus trapperul.

Keed de la Șatra B.E.N.Z. a distribuit ziare în Danemarca

Keed a mărturisit că a fost dintotdeauna pasionat de muzică. Însă, a plecat de la o vârstă fragedă în străinătate, acolo unde a muncit în diverse locuri pentru a-și câștiga existența.

”Prima piesă am făcut-o pe la 16 ani. Sunt din Constanța, sunt crescut în Călărași și acum stau la București. Am vândut ziare în Danemarca.

Nu aveam ce să fac în Călărași cu viața mea, am plecat prin străinătate, am băgat ziare în Danemarca și în Anglia am vândut cosmetice.

Am venit, am stat un pe acasă, un an și jumătate, în tot timpul ăsta am făcut muzică, însă niciodată n-am vrut să mă dedic acestui domeniu. Am plecat în Anglia de vreo trei ori pe parcursul a doi ani. M-au dat afară de trei ori.

A treia oară am zis gata nu mai pot, mă duc să fac muzică.”, a povestit Keed despre cine e el cu adevărat.


Cine e prima vedeta Chefi la cuțite care va deveni mamă. Nu, nu e Gina!

A născut Gina Pistol. Vă spunem și când. Smiley a povestit cum se simt proaspăta mămică și bebelușa