Cine e prima vedeta Chefi la cuțite care va deveni mamă. Nu, nu e Gina!

Cine e prima vedeta Chefi la cuțite care va deveni mamă. Nu, nu e Gina!
O vedetă a emisiunii Chefi la cuțite merge la spital să nască, săptămâna aceasta. Nu, nu este vorba de  Gina Pistol. Deși, și aceasta ar putea ajunge la maternitate în curând.

Am aflat cine e prima vedeta Chefi la cuțite care va deveni mamă. Se va întâmpla chiar vineri. Abia așteaptă să meargă la spital. Și-a anunțat și fanii că minunea se va întâmpla în curând.

Like Creața, celebra vloggeriță și fostă concurentă Chefi la cuțite va ajunge peste câteva zile la spital. Ea mai are puțin de așteptat până ce-și va ține fetița în brațe. Așa cum a mărturisit, va naște vineri.

Cine e prima vedeta Chefi la cuțite care va deveni mamă

Tânăra și-a ținut la curent fanii cu toate noutățile vieții de mămică. Fetița pe care o va naște vineri e primul ei copil. Acum câteva săptămâni, a prezentat fotografia realizată în timpul ecografiei, unde se vede cât de drăgălașă e micuța ei.

„Yaaay! Fetița mea! V-o prezint pe A MEA, un îngeraș în creștere! Abia aștept să o cunosc, dar până atunci, d-na doctor are grijă de noi și îi mulțumesc tare mult pentru asta”, scria atunci vedeta pe Instagram.

Emoții mari

În urmă cu numai câteva ore, celebra vloggeriță care are aproape 700.000 de fani pe Instagram, le-a dat acestora vestea cea mare: probabil era ultimul story cu burtică, ea urmând să nască pe 8 martie.

„Doamne, ce emoții. Se pare că în weekend o să am bebeluș. O să mă prindă 8 martie cu acte în regulă, o să fiu mamă de 8 martie, adică înainte puțin. Tocmai am ieșit de la clinică, am crezut că e ultima zi, dar doamna doctor mi-a zis să vin încă o dată vineri, în ideea în care nu nasc până vineri, deși am toate șansele. Atunci hotărâm dacă ne internăm sau nu și probabil o să ne internăm și o să nasc”, a mai transmis Like Creața.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Una din victimele de la Onești este nepotul cântărețului folk Benny Jugaru