Chef Florin Dumitrescu, cum nu l-ați văzut niciodată. Poze de colecție

Chef Florin Dumitrescu, cum nu l-ați văzut niciodată. Poze de colecție
Toți ştim că este unul dintre cei mai talentaţi bucătari din România. Chef Florin Dumitrescu ne-a obişnuit cu barbă şi părul mai lung, dar era complet diferit în tinerețe. Poze de colecție.

Chef Florin Dumitrescu  este un bucătar remarcabil, dar și un mare romantic. Pare că a descoperit „reţeta fericirii“ şi mărturiseşte că în perioadele extrem de încărcate îşi găseşte refugiul în mijlocul celor dragi.

Chef Florin Dumitrescu, un romantic incurabil

Florin Dumitrescu fost numit chef  la numai 18 ani, iar la 19, avid de învățătură, a plecat în Italia, unde a stat trei ani. Când s-a întors a întâlnit-o pe Cristina.

„10 ani de când suntem împreună oficial. Bine, au trecut câteva zile bune, dar cam în perioada asta acum 10 ani, ne afişam împreună. Eu bucătar, ea beautywriter. Azi combinația asta e ok, e hip, e cool. Atunci, în 2010, nu era cine știe ce să fii bucătar. Din salariul meu i-am cumparat un ceas de ziua ei. Am dus-o la shopping la vitrină (adică, doar privim, nu luam nimic că vine chiria și avem alte priorități), dar am întrebat-o subtil ce îi place, am băgat la cap, am luat salariu și i-am luat cadoul. Nimeni nu ne dădea mai mult de o lună împreună. Noi tot împreună și după 10 ani, parcă și mai fericiți! Te iubesc, Sima!”, a fost mesajul lui Florin Dumitrescu, la aniversarea a 10 ani de iubire.

Cristina Sima (38 de ani) a devenit soţia lui Chef Florin Dumitrescu (33 de ani) în vara lui 2014, după patru ani de relaţie şi o superbă fetiţă la activ, pe nume Ava, născută în iunie 2013.

Cuplul are împreună două fetițe, după ce Mia a venit pe lume în primăvara anului 2015. Soţia lui chef Florin Dumitrescu este autoarea blogului Cristina Sima Beauty Blog.

Chef Florin Dumitrescu, cum nu l-ați văzut niciodată

Acum, pe chef Florin Dumitrecu îl știe toată țara, este admirat și respectat. Ca să ajungă aici, a muncit de mic, de la 14 ani.

În 2011, chef Florin Dumitrescu era tuns ”periuță”
În 2012, chef Dumitrescu era deja cunoscut
În 2014, era mire și va deveni tătic

Toți ştim că din mâna lui ies adevărate opere de artă şi că este unul dintre cei mai talentaţi bucătari din România.

A scris două cărți despre bucătărie și, de doi ani, Florin Dumitrescu s-a apucat de cântat! Pasiunea secretă a juratului de la Chefi la cuţite.


Marian Vanghelie, romantic incurabil. Trimitea iubitei, noaptea, coșuri cu 200 de trandafiri

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp