Fostul primar al Sectorului 5, poreclit „Almanahe”, nu a fost căsătorit cu acte niciodată. Dar și-a iubit și le are de grijă celor două femei din viața lui ca un soț grijuliu și responsabil. O și spune mai tot timpul: “Sunt un om care știe să își asume ceea ce vrea”.

Cu prima soție, Marian Vanghelie a povestit că a fost împreună de la 16 ani. Au fost mulți ani de fericire și un băiat, Alexandru. “Mi-am respectat și iubit prima soție, a fost o perioada frumoasă. Din păcate, nu am reușit să îi ofer, poate, tot ceea ce îi trebuia, din cauza programului meu, când am început entuziasmat să fac politică. Programul era de dimineață până noaptea. Iar la un moment dat, n-a mai fost…”.

S-au despărțit, iar băiatul, liceean, a vrut să rămână lângă el. L-a trimis la studii în străinătate pentru că a vrut să-l extragă din anturajul din țară. Și l-a trimis la facultate la Londra, unde avea un program foarte strict de instrucție, inclusiv cu mers la biserică duminica.

Vanghelie spune că a fost cinstit cu fosta soție, nu a dus vieți paralele. „În momentul în care am început relația cu Oana (n.r. – Oana Mizil), nu mai aveam o relație cu soția mea. (…) Sunt un om care știe să își asume ceea ce vrea. Sunt bărbat, am curaj, nu îmi este frică decât de Dumnezeu”. Și a mai spus că și acum o susține financiar pe fosta soție fiidcă ea nu a lucrat niciodată.

Despre buchetele de flori cu care a cucerit-o pe Oana Mizil, colega lui de partid la vremea aceea, l-a întrebat Denise Rifai. După ce relația lor a devenit publică, Oana Mizil povestise presei cum se trezea la două noaptea că suna cineva la ușă. Când deschidea, i se înmâna un imens coș cu 200 de trandafiri superbi.

Dar cea mai mare nebunie a făcut-o Vanghelie când a plecat cu Oana în celebra vacanță din Franța, în una dintre cele mai luxoase districte, Mont d’Arbois și când paparazzi au fost pe urmele lor și le-au și deconspirat atunci relația. ”Dar cum ne-am întors în țară mi-am asumat public relația cu Oana”, a spus fostul lider PSD.

Acum sunt un cuplu solid și au împreună o fetiță despre care tatăl spune că seamănă cu mama lui.

Andreea Bălan, schimbare de look uimitoare. Toată lumea a întrebat-o: „Ce s-a întâmplat cu fața ta?!”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri